Woningaanpassingen

 • Kan ik aanpassingen in en om mijn woning gespreid betalen?

  Dat kan alleen voor een badkamerrenovatie in 1 dag. U kunt dan in 24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Hiervoor werken we samen met onze financieringspartner Averus Financial Services: directsales@averus.nl of 0347-367 965.

  Een andere optie is een blijverslening. Deze is voor ouderen die met aanpassingen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Neem hiervoor contact op met uw gemeente.

 • Kan ik een zorgunit gespreid betalen?

  Nee, dat kan helaas niet. Misschien is voor u een blijverslening iets. Deze is voor ouderen die met aanpassingen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Neem hiervoor contact op met uw gemeente.

 • Kan ik een traplift of andere hulplift gespreid betalen?

  Nee, dat kan helaas niet. Misschien is voor u een blijverslening iets. Deze is voor ouderen die met aanpassingen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Neem hiervoor contact op met uw gemeente. In sommige gevallen is het mogelijk een traplift te huren, een vast bedrag per maand in plaats van de aanschaf van de traplift.

 • Kan ik een badkameraanpassing gespreid betalen?

  Bij Welzorg Woning op Maat kunt u een badkameraanpassing in 24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Hiervoor werken we samen met financieringspartner Averus Financial Services. Heeft u vragen hierover? Mail of bel Averus Financial Services: directsales@averus.nl of 0347-367 965.

 • Waar vind ik informatie over woningaanpassingen?

  Wilt u uw woning laten aanpassen? Woning op Maat adviseert u graag en voert de aanpassingen ook uit. Van simpele aanpassingen, zoals een traplift of drempelhulp tot een compleet aangepaste badkamer en slaapkamer. Ontdek hier alle mogelijkheden of bel met 020 431 3561.