Scoot2Go - De Meker

 • Waarom doet Gemeente Middelburg deze test?

  Met een deelscootmobiel willen we als gemeente mobiliteit voor meer mensen mogelijk maken en scootmobielen duurzamer gebruiken. Met deze test willen we ervaring opdoen hoe een deelscootmobiel bevalt. Deelname is op vrijwillige basis en niet verplicht.

 • Wat voor scootmobiel kan ik dan gebruiken?

  De deelscootmobiel die je tijdens de test kunt gebruiken is de Solo 3. Dit is een luxe 3 wiel scootmobiel die ook wel β€˜de Rolls-Royce ’ onder de scootmobielen wordt genoemd. Dat komt door het extra hoge comfortniveau van deze scootmobiel dankzij een speciaal veersysteem. Alle deelnemers krijgen een gratis rij instructie.

 • Waar staat de deelscootmobiel precies?

  De deelscootmobiel staat in de parkeergarage van Hof van Buren, op dezelfde plek waar ook de andere scootmobielen van bewoners staan. De plek van de scootmobiel is herkenbaar aan het Scoot2Go-parkeerbordje aan de wand.

 • Hoe kan ik een deelscootmobiel reserveren?

  Als je de deelscootmobiel wil gebruiken, kan je deze op twee manieren van tevoren reserveren:

   

  1. Via een app op je mobiele telefoon. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

   

  2. Door te bellen naar 088-2358050. Dit is het telefoonnummer van de Gemeentelijke Vervoercentrale Zeeland, dagelijks bereikbaar tussen 07:00 – 23:00 uur.

   

  Voor beide manieren van reserveren hoef je niet te wachten met reserveren tot de dag van gebruik zelf, je kunt ook alvast reserveringen maken in de toekomst.

 • Hoe neem ik de scootmobiel in gebruik?

  1. Haal de oplaadkabel uit de scootmobiel

   

  2. Ontgrendel de scootmobiel met de Scoot2Go app op je mobiele telefoon

   

  3. En je kunt rijden!

 • Ik heb nog nooit op een scootmobiel gereden, is dat een probleem?

  Nee, het is geen enkel probleem als je nog nooit op een scootmobiel gereden hebt. Alle gebruikers krijgen een gratis rij-instructie zodat zij makkelijk uit de voeten kunnen met de scootmobiel.

 • Zijn er kosten verbonden aan deelname?

  Nee, deelname en gebruik van de deelscootmobielen is gratis.