Welzorg Heemskerk

Welzorg is de leverancier voor hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Heemskerk.

Vanwege het coronavirus is besloten om tijdelijk alle mobiele servicepunten op de weekmarkten te annuleren. Onze klantenservice staat u graag te woord om samen met u de mogelijkheden voor een reparatie te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 0016 700 of via WhatsApp op 088 – 0016 700.

WMO Hulpmiddelen in de gemeente Heemskerk

Welzorg is specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Als de gemeente heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO zal Welzorg contact met u opnemen om samen met u te bepalen, binnen de kaders van de WMO, wat de meeste adequate oplossing voor u is. Wij hopen uiteraard dat de persoonlijke service van Welzorg u aanspreekt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeente Heemskerk .

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de gemeente Heemskerk

Welzorg in Heemskerk brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen in Heemskerk te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen

Welzorg komt naar u toe in gemeente Heemskerk

Per september is het mogelijk om zonder afspraak een bezoek te brengen aan het Welzorg servicepunt op de markt.

U kunt hier terecht met al uw vragen over uw hulpmiddel, voor kleine reparaties, het oppompen van de banden en het laten doormeten van de accu’s. Ook kunnen er kleine instellingen gewijzigd worden aan uw hulpmiddel als u nog niet comfortabel genoeg zit.

Iedere 4e vrijdagmiddag van de maand vind u de Welzorg servicebus op de markt. Onze servicemonteur ontvangt u graag!

Wat mag u van Welzorg in de gemeente Heemskerk verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u gebruikmaken van deze dienst? Bezoek Mijn Welzorg en meld u aan.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel

Eigen bijdrage WMO

In 2021 is de eigen bijdrage WMO in de gemeente Heemskerk maximaal € 19,-. Vanaf 2021 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,- per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.