Welzorg Woning op Maat Rotterdam

Langer zelfstandig thuis blijven wonen? Welzorg is al jarenlang specialist in woningaanpassingen op maat in Rotterdam.

Woningaanpassingen in Rotterdam

Langer thuis blijven wonen? Welzorg is gespecialiseerd in het wonen op maat. Door bijvoorbeeld een aanpassing aan de badkamer, woonkamer of slaapkamer, waardoor u zich langer in uw vertrouwde omgeving bevindt. Welzorg Woning op Maat heeft in gemeente Rotterdam een contract voor kleine woningaanpassingen, aangepaste keukens en plafondliften.

 

Woningaanpassing aanvragen

Om een woningaanpassing aan te vragen neemt u als eerste contact op met het WMO loket van uw gemeente.

De gemeente plan het 'keukentafelgesprek' met u in en brengt uw persoonlijke situatie in kaart.

Komt u in aanmerking voor een woningaanpassing? De gemeente koppelt u aan een gecontracteerde leverancier.

De leverancier in uw gemeente bespreekt welk woningaanpassing u vooruit helpt en het geschikt is.

De monteur levert, monteert de woningaanpassing en geeft duidelijke instructies over het gebruik ervan.

Een woningaanpassing verkrijgen met een PGB of zonder tussenkomst van de gemeente? Dan kunt u ook terecht bij de Welzorg Shop!

De Welzorg Shop heeft een divers aanbod op gebied van woningaanpassingen. Weet u al wat u nodig heeft? Bekijk dan direct het assortiment en bestel online.

Wat bieden wij in de gemeente [plaatsnaam]

aangepaste badkamer

Badkameraanpassingen

Een badkameraanpassing regelen wij in enkele dagen. Bij een douche of toilet, maar ook bij een volledig aangepaste badkamer. Hierdoor blijft u comfortabel thuis wonen.

zorgunit aan huis

Zorgunits

Woningaanpassing niet mogelijk of gewenst? Maar wel in een vertrouwde omgeving blijven wonen? Welzorg plaatst zorgunits direct aan uw woning of die van uw naaste.

Aangepaste slaapkamer

Slaapkameraanpassingen

Een veilige slaapkamer is belangrijk wanneer u een beperking heeft, ouder wordt of ziek bent. Welzorg helpt met hulpmiddelen tot aan volledig aangepaste slaapkamers.

trapliften en plateauliften

Trap- en plateauliften

Bent u slecht ter been en is uw woning niet gelijkvloers? Dan kan een traplift niet ontbreken. Welzorg helpt met advies én installatie, zodat u comfortabel blijft wonen.

Het team van Woning op Maat staat voor u klaar in Rotterdam

Alfred Kloosterman

Alfred Kloosterman

Lorem ipsum dolor sit amet laoreet nec neque semper convallis fringilla hendrerit aliquam hac. Consequat ornare dictum arcu lectus risus orci etiam orci dolore justo tempor suspendisse malesuada.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Welzorg is 24/7 bereikbaar

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij u terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen. Maak een vrijblijvende afspraak.

deskundig advies en hulp over hulpmiddelen

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij uw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van bepaalde voorzieningen en/of merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

Welzorg klantbeoordeling 8,7

20 jaar expertise

20 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Bijna vier jaar heb ik mijn aangepaste auto. Vanaf dat moment ben ik helemaal opgeleefd.

Sabine Gijzen

Klant Auto op Maat

Nieuws en tips

Kom ook naar de VeineDAGEN
Welzorg Nieuws

Kom ook naar de VeineDAGEN

Op 29 en 30 oktober staan Welzorg Auto op Maat en Welzorg Woning op Maat op de VeineDAGEN. Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken in de Evenementenhal in Gorinchem. Onze stand-nummers zijn B26 voor Auto op …
Welzorg Nieuws

Welzorg blijft leverancier van Wmo hulpmiddelen in de regio IJmond

De gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen zijn verantwoordelijk voor het bieden van hulpmiddelen (scootmobielen, rolstoelen, tilliften etc.) in het kader van de Wmo. Sinds 1 …
Welzorg Nieuws

Welzorg blijft de leverancier van Wmo hulpmiddelen in de regio Maastricht Heuvelland!

Wethouder Anita Bastiaans van de Gemeente Maastricht ondertekende vandaag het contract voor Wmo hulpmiddelen. Net zoals voorgaande jaren verzorgt Welzorg Nederland BV (onderdeel Louwman Group) …

Veelgestelde vragen

  • Helaas kunnen wij hierin geen toezeggingen doen. We adviseren u contact op te nemen met de afdeling WMO van de gemeente waarin u woonachtig bent, of in geval van werk / studie het UWV. Indien er een offerte gewenst is, willen we deze uiteraard graag voor u verzorgen.

  • Wilt u uw woning laten aanpassen? Woning op Maat adviseert u graag en voert de aanpassingen ook uit. Van simpele aanpassingen, zoals een traplift of drempelhulp tot een compleet aangepaste badkamer en slaapkamer. Ontdek hier alle mogelijkheden of bel met 020 431 3561.

  • Nee, dat kan helaas niet. Misschien is voor u een blijverslening iets. Deze is voor ouderen die met aanpassingen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Neem hiervoor contact op met uw gemeente. In sommige gevallen is het mogelijk een traplift te huren, een vast bedrag per maand in plaats van de aanschaf van de traplift.