Invalide auto's Welzorg Auto op Maat

Rijden in een invalide auto?

Blijven autorijden met een fysieke beperking? Dit kan bij Welzorg Auto op Maat. Ontdek de mogelijkheden van onze aangepaste auto’s en 45km voertuigen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Invalide auto’s van Welzorg Auto op Maat

Wanneer je een mobiliteitsbeperking hebt, kan dit grote gevolgen hebben voor jouw bewegingsvrijheid. Een invalide auto van Welzorg Auto op Maat biedt dan uitkomst. Als specialist op het gebied van mobiliteit bieden wij oplossingen op maat, zodat je weer zorgeloos op pad kunt met een geschikt voertuig.

Een invalide auto is er bij Welzorg in diverse uitvoeringen. Van een volledig aangepaste auto, waardoor je of zelf kunt rijden óf als passagier mee kunt. Zo kun je bijvoorbeeld met een rolstoel of scootmobiel de auto in. Een ander rijbewijsvrij alternatief is de Canta, MAX Mobiel, Opel Rocks-e of een brommobiel. Dit zijn zogenaamde 45 km auto’s.

Invalide auto met oprijplaat
Aangepaste gehandicaptenauto's en bussen

Aangepaste occasions

Er zijn vele invalideauto’s en -bussen beschikbaar waarin er veilig en comfortabel gereden kan worden. Omdat de occasions aanpasbaar zijn kunt u er zelf in rijden of als passagier meegaan. Zo kunnen de auto's en bussen toegankelijk gemaakt worden voor rolstoelen of scootmobielen.

Meer over aangepaste auto of bus

Private lease auto's

Een invalide auto kunt u ook voordelig leasen, waardoor u een voertuig tot uw beschikking heeft voor een vast maandelijks bedrag. Ook deze uitvoeringen zijn volledig op maat aan te passen, zodat u zelf kunt rijden of mee kunt als passagier. Bekijk nu de mogelijkheden van private lease.

Opel Rocks-e brommobiel als invalideauto

45 km voertuigen

Wilt u rijbewijsvrij op pad gaan? Welzorg Auto op Maat beschikt ook over diverse 45km voertuigen. Met de Canta en de MAX Mobiel mag u op fietspaden en trottoirs rijden. Voor deze uitvoeringen is er geen rijbewijs vereist. Een brommobiel is ruimer en vereist een AM-rijbewijs.

Een greep uit onze invalide auto's

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Invalide auto's zonder rijbewijs (B)

Is zelf autorijden geen optie, maar wil je wel onafhankelijk zijn en van jouw vrijheid genieten? Dan zijn er ook invalide auto's waar geen rijbewijs voor vereist is.

Canta 45km invalideauto

Canta

De Canta is een door Waaijenberg Mobiliteit ontwikkelde invalide auto met een snelheid van 45 kilometer per uur. De MAX Mobiel is hier een nieuwe elektrische variant op. Deze 45 km invalideauto’s zijn de enige voertuigen met een benzine of elektrische motor waarvoor je geen rijbewijs nodig hebt. Een ander groot voordeel van deze voertuigen is dat je deze op de stoep mag parkeren, mits dit de doorgang niet belemmert. Dit maakt hem een zeer populair invalidevoertuig. Een refurbished Canta is te leasen vanaf €269,- per maand. Een nieuwe Canta vanaf €389,- per maand.

Opel Rocks-e

Brommobielen mogen weer gezien worden dankzij de Opel Rocks-e. Bij een brommobiel moet je in bezit zijn van minimaal een AM rijbewijs (brommer rijbewijs), omdat een brommobiel niet onder een gehandicaptenvoertuig valt. Zoek je een hippe auto waar je geen B rijbewijs voor nodig hebt? Dan kun je niet om deze brommobiel heen. Het heeft een actieradius tot 75 km bij een volle accu, ruimte voor 2 personen en bagage en rijdt 45 km per uur.

elektrische brommobiel invalideauto van Opel
Max Mobiel 45km

Max Mobiel

De MAX Mobiel heeft voor de wegenverkeerswet dezelfde status als een scootmobiel en de Canta. Rijden op het fietspad, het trottoir of op de weg in de bebouwde kom is toegestaan en een rijbewijs is niet nodig. De maximum snelheid van de MAX Mobiel is gelimiteerd op 45 km/uur. Parkeren is bijna overal mogelijk en het voertuig biedt plaats voor twee inzittenden. Bovendien is gemakkelijk een opklapbare rolstoel of rollator mee te nemen. Met al deze voordelen is de MAX Mobiel een mooie aanvulling op soortgelijke voertuigen die Welzorg Auto op Maat ook levert. Te leasen vanaf €389,- per maand.

Brommobiel

Volgens de wet is de brommobiel geen gehandicaptenvoertuig, maar een bromfiets met gesloten carrosserie. Je moet daarom in het bezit zijn van een rijbewijs AM om een brommobiel te mogen besturen. Toch wordt dit model vaak gebruikt als invalideauto. De brommobiel is een stuk groter waardoor je gemakkelijk een opvouwbare rolstoel of rollator mee kunt nemen. Ook mag je hiermee rijden op openbare wegen met een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. Jouw bewegingsvrijheid wordt dus enorm vergroot in dit type invalideauto.

Brommobiel invalideauto
Fleur Megens

Zodra ik mijn rijbewijs heb, ga ik de zomer vieren.

Fleur Megens

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.