Coronaschermen op maat voor personenvervoer, rolstoelbussen en taxi’s

Veilig passagiers vervoeren in uw bus of auto? De coronaschermen van Welzorg Auto op Maat beschermen de chauffeur en passagiers. De preventieschermen gaan verspreiding van hoest- of niesdruppels tegen. Hierdoor blijft u in staat uw werk veilig te verrichten.

Auto op Maat levert Coronaschermen voor:

Auto’s

Bussen


Taxiauto’s


Taxibussen


Rijschoolauto’s

Bedrijfsauto’s

Bedrijfsbussen met dubbele cabine

Personenauto’s


Personenbussen


Rolstoelauto’s


Rolstoelbussen

Veiligheid en kwaliteit

De veiligheid van chauffeur en passagiers staat voorop. Daarom is er gekozen voor helder materiaal, zodat de chauffeur niet gehinderd wordt in zijn zicht. Onze coronaoplossingen laten achteraf geen montagesporen achter. Het achterscherm (achter de voorstoelen) bestaat uit raamfolie. Dit kunststofsoort is volledig transparant en sterker dan glas. De coronaschermen zijn door een onafhankelijk bureau getoetst. Hier is uitgekomen dat de schermen voldoen alle gestelde eisen van het RDW.

Mogelijkheden coronaschermen

Wij monteren een achterscherm in uw auto voor 139,00 (exclusief BTW). Zonder montage zorgen wij dat u binnen 7 dagen de schermen bij u geleverd worden. Indien u er voor kiest dat wij de montage uitvoeren dan kan dit binnen 7 dagen in onze werkplaats verricht worden.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande link en u krijgt binnen 24 uur reactie.