Coronaschermen op maat voor personenvervoer, rolstoelbussen en taxi’s

Veilig passagiers vervoeren in uw bus of auto? De coronaschermen van Welzorg Auto op Maat beschermen de chauffeur en passagiers. De preventieschermen gaan verspreiding van hoest- of niesdruppels tegen. Hierdoor blijft u in staat uw werk veilig te verrichten.

Auto op Maat levert Coronaschermen voor:

Auto’s

Bussen


Taxiauto’s


Taxibussen


Rijschoolauto’s

Bedrijfsauto’s

Bedrijfsbussen met dubbele cabine

Personenauto’s


Personenbussen


Rolstoelauto’s


Rolstoelbussen

Veiligheid en kwaliteit

De veiligheid van chauffeur en passagiers staat voorop. Daarom is er gekozen voor helder materiaal, zodat de chauffeur niet gehinderd wordt in zijn zicht. Onze coronaoplossingen laten achteraf geen montagesporen achter. Het voorscherm (tussen bestuurder en bijrijder) is gemaakt van lexaan. Deze stof is buigzaam, sterk en versplintert niet. Daarnaast is het helder en licht in gewicht. Bovendien is dit materiaal van een hogere kwaliteit dan plexiglas. Het achter- en tussenscherm (achter de voorstoelen) bestaat uit raamfolie. Beide kunststofsoorten zijn volledig transparant en sterker dan glas.

Mogelijkheden coronaschermenOpties

Kosten excl. montage
(excl. btw)
Kosten incl. montage
(excl. btw)

1. Voorscherm (Lexaan, 3 mm)

€ 159,00
€ 195,00

2. Voorscherm (Lexaan, 3mm) uitgebreid met scherm achter de voorstoelen (raamfolie, 0.75 mm)

€ 195,00
€ 260,00

3. Voorscherm (Lexaan, 3mm), scherm achter de voorstoelen (raamfolie, 0.75 mm) en tussenscherm (Dubbele Cabine, waardoor er vier compartimenten ontstaan)


€ 225,00
€ 260,00

Zonder montage zorgen wij dat u binnen 3 dagen de schermen bij u geleverd worden. Indien u er voor kiest dat wij de montage uitvoeren dan kan dit binnen 3 dagen in onze werkplaats verricht worden.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande link en u krijgt binnen 24 uur reactie.