Peugeot Expert rolstoelbus

Peugeot Expert rolstoelbus

De Peugeot Expert rolstoelbus: enorm ruim voor passagiers, maar ook geschikt voor je (sport)hulpmiddel. Bekijk de voorraad en mogelijkheden.

  • Het grootste aanbod aangepaste en aanpasbare rolstoelbussen
  • Altijd een oplossing op maat
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen
Meer over aangepaste auto of bus

Verschillende Peugeot Expert rolstoelbussen

Voor iedere type bestuurder heeft Welzorg Auto op Maat een nieuwe of tweedehands Peugeot Expert rolstoelbus. Je hebt dus keuze uit een handgeschakelde rolstoelbus of een automaat. De Peugeot Expert bussen hebben de opties die voor dat model af fabriek geleverd zijn. Denk aan een Peugeot e-Expert Standard Premium met elektronische remkrachtverdeling, spraakbediening en een parkeersensor achter. Of misschien ben je op zoek naar een elektrische rolstoelbus zoals de Peugeot e-Expert Ev L3. Deze heeft bijvoorbeeld een achteruitrijcamera en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Bovendien is de bus geschikt om als rolstoelgebruiker zelf te rijden én als passagier mee te gaan.

Hoe kom je aan een Peugeot Expert rolstoelbus

auto op maat en aanpassingen

Een rolstoelbus kopen

We hebben rolstoelbussen die aangepast kunnen worden óf al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen bus laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto aan te brengen zijn.

aangepaste auto

Een rolstoelbus leasen

Tegen een vast bedrag per maand leasen inclusief onderhoud, belasting, verzekering en service.

Meerdere types Peugeot Expert rolstoelbussen

Voor iedere type bestuurder heeft Welzorg Auto op Maat een nieuwe of tweedehands Peugeot Expert rolstoelbus. Je hebt dus keuze uit een handgeschakelde rolstoelbus of een automaat. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kies je de juiste transmissie. De Peugeot Expert bussen hebben de opties die voor dat model af fabriek geleverd zijn. Denk aan een Peugeot e-Expert Standard Premium met elektronische remkrachtverdeling, spraakbediening en een parkeersensor achter. Of misschien ben je op zoek naar een elektrische rolstoelbus zoals de Peugeot e-Expert Ev L3. Deze heeft bijvoorbeeld een achteruitrijcamera en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Peugeot Expert rolstoelbus aangepast met oprijplaat

Een greep uit onze rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Peugeot Expert rolstoelbus met rolstoellift

Een Peugeot Expert rolstoelbus op Maat

De Peugeot Expert rolstoelbussen van Welzorg Auto op Maat zijn soms al aangepast als je deze tweedehands koopt. Het is altijd mogelijk om naast deze bestaande aanpassingen je eigen aanpassingen toe te voegen. Bijvoorbeeld een rolstoellift om in de bus te komen of handgas en bedrijfsrem om zelf de rolstoelbus te besturen. Dus of je nu gaat voor een nieuwe of een tweedehands Peugeot Expert, je hebt altijd een rolstoelbus op maat.

Past deze rolstoelbus toch niet helemaal bij je wensen? Er zijn diverse andere merken beschikbaar zoals de Toyota rolstoelbus, Ford Tourneo Custom of de Volkswagen Crafter rolstoelbus.

Met zekerheid en vele mogelijkheden

Kies je voor een Peugeot Expert rolstoelbus bij Welzorg Auto op Maat, dan heb je zekerheid van kwaliteit. De rolstoelbus valt namelijk onder de BOVAG-garantie. De individuele aanpassingen worden door deskundige monteurs uitgevoerd en zijn voorzien van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

En de mogelijkheden om een rolstoelbus te financieren? Je kunt het aankoopbedrag ineens betalen of je kiest voor een private leasevorm. Daarbij betaal je maandelijks een vast bedrag per maand voor een vastgestelde periode. De aanpassingen die je aan de rolstoelbus laat doen, zijn in dit maandbedrag opgenomen.

Garantie op aanpassing

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Rijles in een aangepaste auto of bus

Rijles voor je aangepaste rolstoelbus

Heb je een mobiele beperking en wil je zelf in een aangepaste rolstoelbus rijden? Dan heb je een aangepast rijbewijs nodig, welke aangeeft dat je met een (aantal) autoaanpassing(en) rijdt. Bij Welzorg Auto op Maat volg je daarvoor rijlessen. Ook als je al een regulier rijbewijs hebt en met meer zelfvertrouwen op weg wilt gaan in de nieuwe auto, volg je bij ons hiervoor gewenningslessen.

Familie Rutten ervaring met rolstoelbus

“We zijn daar gewoon heel eerlijk en transparant geholpen. En dat vind ik belangrijk.”

Familie Rutten

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Een rolstoelbus leasen? Dat kan al vanaf €529,- per maand

Met private lease via Welzorg Auto op Maat rijd je voordelig in een nieuwe rolstoelbus.

  • Vast maandbedrag zonder verrassingen
  • Inclusief autoaanpassingen
  • Inclusief hulp bij het aanvragen van vergoedingen bij instanties
Private lease rolstoelbus
Persoonlijk advies bij aanschaf rolstoelbus

Laat je persoonlijk adviseren

Het uitkiezen van een rolstoelauto doe je met zorg. Zo weet je zeker dat je ook werkelijk vooruit kunt met het aangepaste vervoermiddel. Om ervoor te zorgen dat je een rolstoelbus koopt die helemaal bij je wensen aansluit, Biedt Welzorg je advies op maat. Onze specialisten informeren je graag over de verschillende modellen die beschikbaar zijn en over de specifieke aanpassingsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk bezoek aan een filiaal bij je in de buurt.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.