Citroen Jumpy rolstoelbus

Citroën Jumpy rolstoelbus leasen of kopen

Diverse automerken hebben bussen die je om kunt laten bouwen naar een rolstoelbus. Soms is het lastig om te kiezen welk merk en type bus voor jou het ideale vervoersmiddel is. Een Citroën Jumpy is een van de bussen die heel geschikt is voor personenvervoer met een rolstoel. Bovendien laat je deze gemakkelijk op maat maken.

Een Citroën Jumpy rolstoelbus op maat

Of je nu kiest voor leasen of voor kopen, in beide gevallen krijg je een rolstoelbus op maat. Hierbij is het niet nodig dat je een hele nieuwe auto koopt. Welzorg heeft verschillende occasions in het assortiment. Enkele van deze personenbussen zijn zelfs al aangepast. Uiteraard is daarbij nog altijd ruimte voor je individuele invulling. De Citroën Jumpy sluit daardoor helemaal bij je wensen en behoeften aan. De aanpassingen zijn mogelijk in de cabine en in het achterdeel van de bus. Het maakt dus niet uit of je een rolstoelbus zoekt om zelf in te rijden of dat je met de bus mensen in een rolstoel vervoert.

Aangepaste Opel Vivaro rolstoelbus

Een greep uit onze rolstoelbussen

De Citroën Jumpy is niet altijd op voorraad. Daarom laten we graag vergelijkbare modellen zien.

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Aantal mogelijke aanpassingen

bodemverlaging autoaanpassing

Bodemverlaging

De Citroën Jumpy is een ruime bus, maar voor rolstoelvervoer is bodemverlaging vaak vereist. Hierdoor zit de passagier in de rolstoel op dezelfde hoogte als de passagier vooraan in de cabine. Dit geeft ook in de rolstoel een goed zicht op de omgeving tijdens het rijden.

Keuring kofferbaklift en rolstoellift

Inrijplatform

Het inrijden van de rolstoel wordt eenvoudig als je een oprijplaat voor rolstoelen hebt. Deze bestaat uit een brede plank met antisliplaag. Of je kiest voor twee aparte rijplaten. Desgewenst is er de alternatieve optie om een rolstoellift aan te brengen.

Handgas en rem aangepaste auto

Aanpassingen aan de bediening

Als je zelf een lichamelijke beperking hebt en in de Citroën Jumpy rolstoelbus rijdt, laat je de bediening/stuur indien nodig ook aanpassen. Dit kan het omzetten van het gas- en rempedaal naar volledige handbediening zijn. Of je laat het gaspedaal links monteren.

Citroen Jumpy voor rolstoelvervoer

Citroën Jumpy rolstoelbus voor enkel of groepsvervoer

Een Citroën Jumpy ziet er aan de buitenkant compact uit, maar heeft binnen veel ruimte. Het is dus mogelijk om met deze personenbus meerdere mensen te vervoeren. Afhankelijk van de invulling die je eraan geeft, zijn er maximaal zes zitplaatsen beschikbaar, inclusief de bestuurder en plaats voor een rolstoel. Voor de veiligheid van de passagiers plaats je daar goedgekeurde en veilige M1 stoelen in. Deze stoelen zijn voorzien van een hoofdsteun en een driepuntsgordel.

Koop of lease een Citroën Jumpy rolstoelbus met garantie

Het maakt niet uit of je een nieuwe auto koopt of een occasion, bij Welzorg krijg je altijd garantie op de rolstoelbus. Dit geldt voor de aanschaf van de auto zelf, maar net zo goed voor de autoaanpassingen. Informeer naar de mogelijkheden die Welzorg heeft om de Citroën Jumpy naar je wensen aan te passen. En wil je je huidige auto daarbij inruilen? Ook dat kan gewoon bij Welzorg Auto op Maat. Neem voor al je vragen vrijblijvend contact met ons op.

Rolstoelbus Citroen Jumpy aangepast om zelf te rijden

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.