Welzorg Zuidoost-Brabant

Welzorg is de leverancier voor hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de regio Zuidoost-Brabant. In de volgende gemeenten leveren wij onze dienstverlening: Heeze-Leende, Veldhoven, Best, Cranendonk, Nuenen, Son en Breugel, Valkenswaard, Waalre, Geldrop-Mierlo, Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden. 

WMO Hulpmiddelen in Zuidoost-Brabant

Welzorg is dé specialist in de regio Zuidoost-Brabant op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Via de gemeente worden de voorzieningen toegekend en Welzorg verstrekt de hulpmiddelen. Als de gemeente heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO. Dan neemt Welzorg contact met u op om samen met u te bepalen wat de meeste adequate oplossing voor u is. Wij hopen uiteraard dat de persoonlijke service van Welzorg u aanspreekt en dat u voor ons kiest. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de regio Zuidoost-Brabant.

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de gemeenten Zuidoost-Brabant

Welzorg in de regio Zuidoost-Brabant brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen.

Wat mag u van Welzorg in Zuidoost-Brabant verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u meer informatie over Mijn Welzorg? Klik dan hier.

https://www.youtube.com/watch?v=K9NsKCegboo

Eigen bijdrage WMO

Vanaf 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,00 per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.

Handige Links: