wc beugels opklapbaar

Wc beugels opklapbaar: veilig en ruimtebesparend

Ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden.

  • Ruim 20 jaar ervaring in toiletaanpassingen
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Voorziening- en merkonafhankelijke oplossing

Opklapbare wc-beugels

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het zitten en opstaan van het toilet? Dan zijn opklapbare wc-beugels wellicht een ideale oplossing voor jou. Deze beugels bieden extra ondersteuning en stabiliteit wanneer je iets minder mobiel bent.

Welzorg Woning op Maat heeft altijd een oplossing voor jou op het gebied van toilet aanpassingen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij specialist in het aanpassen van toiletten en badkamers voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. De specialisten van Welzorg stemmen hulpmiddelen af op de behoefte en wensen van een cliënt.

Voordelen van opklapbare wc beugels op het toilet

Veiligheid

Een opklapbare wc-beugel biedt extra veiligheid en stabiliteit wanneer je een beperkte mobiliteit hebt. Hierdoor kun je zelfstandig(er) het toilet blijven gebruiken.

Toegankelijkheid

Met een opklapbare wc-beugel heb je extra comfort bij het opstaan en zitten op het toilet. Dit maakt het toilet toegankelijker voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Ruimtebesparing

Opklapbare wc-beugels worden aan de muur bevestigd. Wanneer ze niet in gebruik zijn kunnen ze eenvoudig worden opgeklapt, waardoor ze geen ruimte in beslag nemen.

toiletbeugelset opklapbaar in zorgcomplex

Toiletten in zorgcomplexen

De opklapbare wc-beugels van Welzorg Woning op Maat zijn ook geschikt voor toiletten van bijvoorbeeld een zorgcomplex of verzorgingstehuis. Hierdoor kunnen alle mensen met verschillende niveaus van mobiliteit en behoefte gebruik maken van hetzelfde toilet.

  • Altijd een maatwerk oplossing
  • Hoge belasting tot ruim 150 kg
  • Stimuleert een goede grip en pakhouding

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Vergoeding opklapbare wc-beugels?

In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding voor opklapbare wc-beugels. Een vergoeding loopt via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Of je recht hebt op een vergoeding is afhankelijk van de aard en omvang van de zorg die je nodig hebt. De gemeente bepaalt uiteindelijk of je in aanmerking komt voor een Wmo of Wlz vergoeding. Neem daarom contact op met het Wmo-loket van jouw gemeente. Zij geven je alle informatie die je nodig hebt.

Adviesgersprek vergoeding wc beugels vanuit Wmo
Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat