Toilet op maat adviesgesprek

Toilet op maat

Gemakkelijker zelfstandig naar het toilet die volledig voor jou op maat is gemaakt. Ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing op maat, volledig merk- en voorziening onafhankelijk
  • Deskundig advies bij het aanvragen van vergoedingen vanuit de Wmo
  • Full service: van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk

Zorgeloos naar het toilet

Veilig en zorgeloos naar het toilet gaan is voor iedereen mogelijk met een aangepast toilet van Welzorg. Dit is voornamelijk handig voor oudere mensen of mensen die een fysieke beperking ervaren. Zo is het voor deze groep mensen soms lastig om zelfstandig te gaan zitten of op te staan. Vaak is het mogelijk om met een aantal kleine aanpassingen zoals een verhoogd toilet of wandbeugels jouw toilet weer veilig maken. Zo kun je zonder zorgen naar het toilet gaan. Hier worden een aantal toiletaanpassingen uitgelicht die je ondersteunen bij het zelfstandig toiletteren.

Veel voorkomende toilet op maat oplossingen

Welzorg heeft al jarenlang ervaring met het aanpassen van toiletten voor ouderen en mensen met een beperking. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen over bijvoorbeeld: een verhoogd toilet, toiletbeugels, een toiletlift of een zorgtoilet.

Verhoogd toilet

verhoogde toiletpot voor iedere ruimte

Een verhoogd toilet helpt je bij het toiletteren wanneer je niet te diep door je knieën kunt gaan, hierdoor behoudt je meer kracht in je benen bij het zitten en opstaan. Zo is het mogelijk om comfortabel, veilig en zelfstandig naar de wc te gaan.

Zorgtoilet

Een zorgtoilet is één van de toilet oplossingen aangeboden door Welzorg Woning op Maat. Dit is een doucheWC die speciaal is gemaakt voor de zelfzorg. Een zorgtoilet wordt normaal gesproken toegepast als mensen het toilet zwaarder belasten en meer ruimte nodig hebben dan normaal.

Toiletbeugels

toiletbeugels inklapbaar

Mis je extra stabiliteit in de badkamer of toilet? Dan is een toiletbeugel een praktische toevoeging aan jouw woning. Deze beugel biedt extra ondersteuning bij het zitten en opstaan van het toilet. Aan de hand van deze kleine aanpassing heb je weer je noodzakelijke steun en stabiliteit terug.

Toiletlift

Welzorg Woning op Maat biedt een toiletlift aan voor mensen die een sta-functie hebben, maar moeite hebben om zelfstandig op te staan en te gaan zitten. Een toiletlift werkt als verhoger en is ook een oplossing als opstaan of zitten te veel kracht kost of je problemen hebt met je balans.

Toilet op maat gemaakt

Een toilet op maat voor iedere ruimte

Veilig en comfortabel naar het toilet gaan en dit zo zelfstandig mogelijk doen. Dat is het doel. Voor iedere ruimte heeft Welzorg een geschikt toilet op maat. Welke toiletaanpassing het beste past bij jou is afhankelijk van diverse factoren. Laat je daarom altijd vrijblijvend adviseren door de specialisten van Welzorg Woning op Maat.

  • Vaste prijslijst voor levering en installatie van een toilet op maat
  • 1 aanspreekpunt voor jouw toilet op maat
  • Van advies tot en met deskundige installatie en onderhoud
  • Kennis van verschillende vergoedingen

Wmo-vergoeding

In sommige van de bovenstaande oplossingen is het mogelijk dat je recht hebt op een Wmo-vergoeding. Deze kun je aanvragen bij het Wmo-loket van jouw gemeente. Dit kan vaak via de website van de gemeente of telefonisch. Kom je er niet uit? Stuur ons dan gerust een berichtje. Wij helpen je graag verder.

Wmo-vergoedingen voor een toilet op maat
toilet op maat aanpassingen

Jarenlange expertise in toilet oplossingen

Welzorg heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van een toilet. Van het installeren tot en met de nazorg. Onze eigen specialist komt thuis bij je langs en geeft deskundig advies over een aangepast toilet afgestemd op jouw situatie. Wil je meer informatie over een toilet op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.