Een Sanibroyeur toilet, zodat de zelfstandigheid vergroot wordt

  • Ruim 20 jaar ervaring op het gebied van woning- en toiletaanpassingen zoals een Sanibroyeur
  • Deskundig advies bij het aanvragen van vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk indien noodzakelijk

Sanibroyeur toilet

De dingen die u nog zelfstandig kunt doen, wilt u het liefst zo lang mogelijk zelf blijven doen. Daar hoort een bezoek aan het toilet ook bij. Maar soms is het toilet of de badkamer lastig te bereiken. Of misschien kunt u tijdelijk niet traplopen, waardoor u niet gemakkelijk zonder hulp naar het toilet op de eerste verdieping kunt. Of juist in de nacht naar beneden. Met een Sanibroyeur toilet van Welzorg Woning op Maat gaat u eenvoudiger en langer zelfstandig naar het toilet.

Welzorg Woning op Maat heeft 20 jaar ervaring in het aanpassingen van woningen, waaronder toiletten en badkamers. Het gaat hier steeds over maatwerk naar uw speciale noden.

Diverse oplossingen in combinatie met een Sanibroyeur

Sanibroyeur hangend

Hangend toilet

Een hangend Sanibroyeur toilet voor meer beenruimte en comfortabel zitten? Een hangend toilet is perfect voor kleine ruimtes en het schoonmaken van de vloer. Door de Sanibroyeur aan de muur te bevestigen lijkt uw ruimte zelfs groter.

Toiletbeugel met steunpoot

Staand toilet

Valt uw voorkeur op een staand toilet, bijvoorbeeld omdat u over een grote ruimte beschikt? Dan plaatsen we het Sanibroyeur toilet tegen de muur en monteren het vast aan de grond voor extra stabiliteit.

Stabiliteit en beugels bij aangepaste slaapkamer

Wandbeugels

Heeft u extra hulp nodig bij het opstaan? Welzorg biedt u handige wandbeugels om uw toiletbezoek geheel zelfstandig te laten verlopen. Het biedt betrouwbare ondersteuning tot ruim 150 kilogram, met een stabiele grip en houvast.

Sanibroyeur in een zorgunit

Een toilet geschikt voor elke ruimte

Het Sanibroyeur toilet kan in iedere ruimte geplaatst worden. Ook in de vorm van een tijdelijke voorziening. Bijvoorbeeld als u net een operatie achter de rug heeft en geen trappen kunt oplopen. Maar ook als u ouder wordt en het steeds lastiger wordt om de toiletruimte in huis te bereiken.

Welzorg plaatst een Sanibroyeur toilet in de ruimte waar u eenvoudig bij kunt komen. Dit toilet bevat een fecaliënvermaler en kan hierdoor eenvoudig de ontlasting door de smalle afvoer spoelen. Maar ook als er geen afvoer beschikbaar is, is dat geen belemmering om gebruik te maken van een Sanibroyeur toilet, dankzij het vermaal systeem. Daarom kunnen we ook een Sanibroyeur toilet in een zorgunit plaatsen.

Praktisch in gebruik

Een toilet van Sanibroyeur plaatsen is vrij eenvoudig. De losse unit en de bijbehorende toiletpot worden op de gewenste plaats in de badkamer of (tijdelijke) toiletruimte geplaatst. Vervolgens wordt dit geheel aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. De diepte die voor de afvoerunit nodig is, bedraagt tweehonderd millimeter. De toiletpot zelf is modern en heeft een strakke vormgeving.

De werking van het toilet zorgt dankzij de toegepaste silence technologie voor weinig geluid, slechts vierenzestig decibel. Bovendien vraagt een Sanibroyeur schoonmaken weinig inspanning. Voor het legen van het reservoir van het toilet heeft u eenvoudig toegang tot de betreffende korf.

Verhoogd duoblok toilet met steunbeugels
Sanibroyeur toilet plaatsen

Onderhoud van een Sanibroyeur toilet

Om de levensduur van de Sanibroyeur te verzekeren, is er een Sanibroyeur ontkalker. Het is raadzaam om dit product te gebruiken, omdat het speciaal is afgestemd op de materialen die bij het broyeur toilet zijn gebruikt. Zo tast het de rubberen onderdelen niet aan, werkt het uitstekend op de kleine diameter van de afvoerpijpen en is het ook geschikt voor septische putten.

U hoeft de ontkalker niet bij iedere doorspoeling te gebruiken, maar op het moment dat het doortrekken moeizamer gaat, dan is het tijd om de reiniging met de Sanibroyeur ontkalker toe te passen. Om zeker te zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan, is er een alarm verkrijgbaar dat u waarschuwt als het water in de pot te hoog komt te staan.