invalide beugels in de badkamer

Invalide beugels voor extra ondersteuning

Ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden.

  • Profiteer van 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Onafhankelijk van voorzieningen en merken

Invalide beugels in badkamer of toilet

Invalide beugels in de badkamer vergroten je stabiliteit en veiligheid. Ze bieden essentiële ondersteuning bij het zitten en opstaan van het toilet, de douchestoel of vanuit het bad. Door gebruik te maken van invalide beugels blijf je in balans en voorkom je onnodige valpartijen. De invalide beugels zijn geschikt voor iedere badkamer en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Welzorg Woning op Maat de expert op het gebied van badkamer aanpassingen voor mensen met een functie- en of mobiliteitsbeperking. Maatwerk staat bij ons centraal, waarbij we de hulpmiddelen geheel afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek over het aanpassen van jouw badkamer.

Voordelen van invalide beugels in de badkamer

Op maat gemaakt

De invalide beugels maken de specialisten Welzorg geheel op maat, zodat ze perfecte ondersteuning bieden. De beugels zijn zo ontworpen dat ze je hand op een natuurlijke wijze over de beugel laten glijden tijdens het verplaatsen.

Veilige houvast

De invalide beugels kunnen een gewicht tot 150 kg dragen. Hierdoor zijn de beugels een betrouwbare en veilige oplossing voor ondersteuning tijdens diverse activiteiten in de badkamer.

Bewegingsvrijheid

De invalide beugels bieden voldoende ruimte tussen de beugel en de muur. Hierdoor kun je vrij bewegen en comfortabel gebruikmaken van de invalide beugels, zonder enige belemmering.

toiletbeugelset opklapbaar in zorgcomplex

Plaatsen van invalide beugels

Laat de invalide beugels plaatsen door de ervaren specialisten van Welzorg op Maat. Het plaatsen van deze beugels is een zorgvuldig proces. Zij zorgen ervoor dat de beugels stevig en veilig aan de muur worden bevestigd. Daarbij houden ze ook rekening met jouw ideale hoogte en plaats. Wil je meer weten over het plaatsen van de invalide beugels? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Diverse beugels voor de badkamer of het toilet

wastafelbeugel in badkamer

Wastafelbeugel

Laat je ondersteunen door de wastafelbeugel. Een wastafelbeugel biedt betrouwbare en veilige ondersteuning, doordat deze stevig aan de muur wordt bevestigd. Hierdoor kun je je gemakkelijk optrekken, ook vanuit een (rol)stoel.

Toiletbeugel met steunpoot

Toiletbeugel

Voeg toiletbeugels toe in de badkamer voor ondersteuning bij het zitten en opstaan. Overweeg bij beperkte ruimte een opklapbare toiletbeugel, omdat deze geen ruimte inneemt wanneer deze niet in gebruik is.

pakpaal in de woonkamer

Pakpaal

Is een invalide beugel aan de muur niet mogelijk? Kies dan voor de pakpaal. Deze klem je eenvoudig tussen de vloer en het plafond, en aan de paal kun je vervolgens een beugel bevestigen. Hierdoor is de pakpaal ook geschikt voor de badkamer.

Vergoeding voor invalide beugels

Wil jij ook invalide beugels laten ophangen in de badkamer of het toilet? Controleer dan eerst bij de gemeente of je in aanmerking komt voor een vergoeding. In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Of je recht hebt op de vergoeding wordt bepaald door de gemeente, waarbij ze rekening houden met de aard en zwaarte van de zorg die je nodig hebt.

Adviesgesprek vergoeding invalide beugels
Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat