Elektrische deuropeners voor woning en complexen

Elektrische deuropener in huis of bij instellingen

Ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden op het gebied deuren die elektrisch open gaan en sluiten.

  • Ruim 20 jaar ervaring in woningaanpassingen
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Voorziening- en merkonafhankelijke oplossing

Elektrische deuropener met afstandsbediening

Sta jij vaak voor de uitdaging om de deuren in en rond jouw huis te openen? Of de bewoners van een wooncomplex of (zorg)instelling? Ontdek hoe een elektrische deuropener met afstandsbediening of sensoren het dagelijkse leven gemakkelijker maakt.  Met slechts één druk op de knop of door in de buurt opent de deur voor je, waardoor je zelfstandig kunt bewegen in en rondom je woning.

Welzorg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van elektrische deuropeners voor ouderen en mensen met een beperking. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden.

Voordelen van een elektrische deuropener

Een elektrische deuropener met afstandsbediening biedt talrijke voordelen. Hier zijn enkele belangrijke:

Eenvoudig gebruik

Het maakt dagelijkse activiteiten moeiteloos, vooral voor mensen met beperkte mobiliteit of die moeite hebben met fysieke inspanningen.

Verhoogt de toegankelijkheid

Maakt het leven makkelijker voor ouderen, mensen met een handicap, en iedereen die extra ondersteuning nodig heeft, waardoor hun zelfstandigheid thuis en in de omgeving toeneemt.

Verbeterd de veiligheid

Vermindert het risico op ongelukken en blessures bij het handmatig openen van zware deuren. Het maakt het mogelijk om deuren op afstand te controleren en te bedienen, wat zorgt voor extra beveiliging.

elektrische deuropener in wooncomplex

Elektrische deuropener met sensoren of knop

Elektrische deuropeners zijn er in meerdere varianten en toepassingen. Onder andere:

  • Elektrisch openen en sluiten door middel van sensoren, waarbij bij het passeren de deuren automatisch in beweging komen. Bijvoorbeeld voor deuren in gangen of in instellingen.
  • Elektrisch openen en sluiten aan de hand van een afstandsbediening. Handig om bijvoorbeeld de voordeur op afstand te openen.
  • Automatische deuropener met behulp van een schakelaar / knop. Bijvoorbeeld naast de deur.

Afhankelijk van de wensen en situatie kunnen we in een vrijblijvend adviesgesprek bepalen welke toepassing het meest geschikt is.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Deuropener met Wlz of Wmo vergoeding

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor een deuropener? Neem dan contact op met je gemeente voor informatie over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). De mogelijkheid tot vergoeding hangt af van jouw specifieke zorgbehoeften en de mate van zorg die je nodig hebt.

Vergoeding elektrische deuropenener vanuit Wmo
Elektrische deuropener met drukschakelaar

Deskundig advies voor een opener

Zoek je advies voor een elektrische deuropener? Onze specialisten staan klaar om je te helpen met het selecteren van de perfecte deuropener die naadloos past bij jouw behoeften en woonomgeving. Wij bieden niet alleen op maat gemaakte oplossingen, maar zorgen ook voor:

  • De complete installatie van jouw deuropener.
  • Duidelijke gebruiksinstructies voor zelfstandig gebruik.
  • Doorlopende service voor jouw automatische deuropener.

Bij Welzorg Woning op Maat vind je ook andere slimme oplossingen voor in huis. Dit staat ook wel bekend als domotica, die jouw dagelijks leven gemakkelijker en comfortabeler maken.