Monteur Voertuigtechniek - Welzorg Auto op Maat

Heb jij een passie voor auto’s, houd je van afwisseling in je werk en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij? Dan is Welzorg Auto op Maat dé plek voor jou!

Monteur Voertuigtechniek - Welzorg Auto op Maat

Als monteur bij Welzorg Auto op Maat voeg je iets belangrijks toe. Je helpt bij het bieden van mobiliteit aan mensen met een of mobiliteitsbeperking. Zo kan iedereen de vrijheid ervaren om eropuit te gaan.

Welzorg Auto op Maat verzorgt alle benodigde technische aanpassingen. Daarnaast bieden we ook rijlessen, private lease, nieuwe voertuigen én occasions aan.

Ombouwen tot rolstoelwagen
Monteur stuuraanpassing

Wat ga je doen?

Stap in een wereld van mogelijkheden en maak autorijden weer toegankelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking! Bij Welzorg Auto op Maat zorgen we ervoor dat elke auto wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de bestuurder of bijrijder. Jouw taken variëren van het aanpassen van stoelen tot het implementeren van speciale hendels waarmee mensen met hun handen gas kunnen geven of remmen. Je komt in aanraking met diverse technieken zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde en interieurbouw.

Als Monteur Voertuigtechniek heb je een dynamische baan waar creativiteit en oplossingsgerichtheid essentieel zijn. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net komt kijken, wij verwelkomen jouw ervaring en enthousiasme om onze missie te realiseren.

Wie ben jij?

Voor de rol van Monteur Voertuigtechniek zoeken wij een gepassioneerde en creatieve techneut. Het maakt je werk boeiender en eenvoudiger als je:

  • Een technische mbo-opleiding hebt afgerond;
  • Affiniteit hebt met metaal en/of elektro;
  • In het bezit bent van rijbewijs B.
Monteur voertuigtechniek autoaanpassing

Wat kun je van ons verwachten?

Contract akkoord

Jaarcontract met uizicht

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

doorgroeien

Aandacht voor ontwikkeling

Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Salaris

Een mooi salaris

Een salaris tussen €2.699 en €3.935 bruto per maand op basis van 38 uur per week

Vakantiedagen

Vakantie- en ADV dagen

24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband

personeelsregeling

Diverse personeelsregelingen

Aantrekkelijke aankoopregelingen, zoals private lease of korting op een fiets

Wil jij als Monteur Voertuigtechniek bijdragen aan de toekomst van Louwman Group? Kom verder en solliciteer direct!

Rijles met rijinstructeur Welzorg Auto op Maat

Wie zijn wij?

Welzorg Auto op Maat is onderdeel van Louwman Group. Bij dit 100% familiebedrijf geldt onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.800 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Reageer snel. Voor vragen kun je contact opnemen met Tim Verwerda via 06 2755 8061. Past deze functie niet bij je, maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op onze vacaturepagina voor actuele vacatures.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 100 MB.