Brommobiel dealer

Brommobiel dealer Welzorg Auto op Maat

Als brommobiel dealer vind je bij Welzorg verschillende modellen van dit comfortabele vervoermiddel. Ook uitvoeringen met een aanpassing.

 • Lease voor een vast bedrag per maand vanaf €209,-
 • Inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp
 • Aanpassingen mogelijk, zoals handgas en bedrijfsrem

Wat biedt Welzorg als brommobiel dealer?

Kies je voor Welzorg als brommobiel dealer voor jouw brommobiel of 45 km-auto? Dan kun je rekenen op een volledig dienstenpakket. Want behalve dat we een groot assortiment hebben om uit te kiezen – zoals de Opel Rocks-e – krijg je van ons ook advies van onze ervaren medewerkers. Over welke brommobiel bij je past, zoals bijvoorbeeld de ruimte die dit vervoermiddel biedt, zodat je ook een inklapbare rolstoel mee kunt nemen of een medepassagier. Maar ook over mogelijke vergoedingen en de samenstelling van onze leasemogelijkheden.

Brommobiel dealer assortiment

Zo werkt het leasen van een brommobiel

45 km voertuig kiezen

Kies je brommobiel

Kies de gewenste uitvoering en bereken het tarief via onze calculator. Vraag een offerte aan of neem contact op.

Wil je leasen via de Wmo, neem dan eerst contact op met de gemeente. Er volgt een gesprek met een Wmo-consulent om te bepalen of je een vergoeding kunt krijgen. Daarna kun je bij ons een brommobiel aanvragen.

Advies en offerte auto op maat

Advies & kredietcheck

We nemen je vragen, wensen en/of offerte door en plannen een gratis adviesgesprek. Dit gesprek kan telefonisch of in de showroom plaatsvinden.

Na het adviesgesprek volgt een kredietcheck. Hiermee toetsen we of je inkomen en de lasten voldoen aan de landelijk gestelde eisen (draagkrachtnorm) om te mogen leasen.

Afleveren aangepaste auto

Contract en aflevering

Alles rond en goedgekeurd? Dan stellen wij het definitieve leasecontract op. Wij leveren de brommobiel zo spoedig mogelijk bij je af. Dit is echter ook afhankelijk van de levertijd vanuit de dealer.

Daarna geniet je van volledige vrijheid tegen een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, belasting, onderhoud en pechhulp.

Kan ik een brommobiel leasen?

Een brommobiel lease je bij Welzorg Auto op Maat al vanaf €209,- per maand. Voordat het leasecontract opgesteld wordt, zijn we verplicht om van te voren een kredietcheck uit te voeren. Hierbij wordt gekeken of je zonder problemen het maandelijkse leasetarief kunt betalen en aan de landelijke gestelde ‘draagkrachtnorm‘ voldoet.

Je mag een Wmo-vergoeding of Pgb als inkomen meerekenen. Hierdoor bespaar je op de maandelijkse leasekosten. Let op: om aanspraak te maken op een vergoeding, dien je eerst contact op te nemen met de gemeente of UWV.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk de modellen of neem contact met ons op.

Opel Rocks-e brommobiel
Proefrit bij brommobiel dealer

Vergoedingen, aanpassingen en proefritten

Behalve dat je bij Welzorg als brommobiel dealer een voertuig vindt die op jouw persoonlijke situatie aansluit, heb je nog meer voordelen als je via Welzorg Auto op Maat een brommobiel least. We kunnen je adviseren over mogelijke vergoedingen vanuit onder andere de Wmo of het UWV.

Daarnaast zijn wij ruim 45 jaar specialist in autoaanpassingen. Ook voor brommobielen. Wil je bijvoorbeeld rijden met een handgas en bedrijfsrem? Geen probleem. En om te ontdekken of een brommobiel iets voor jou is, kun je altijd een proefrit inplannen.

Rijlessen of gewenningslessen

Voor een brommobiel is het AM-rijbewijs vereist. Dat is het brommer rijbewijs. Heb je dit rijbewijs nog niet? Dan kun je bij Welzorg daar een rijopleiding voor volgen. Heb je al wel een rijbewijs, maar kun je wel wat meer vertrouwen gebruiken in het rijden op de openbare weg met een brommobiel? Dan sluit een gewenningsles goed aan.

Rijles brommobiel

Veelgestelde vragen

 • Er zijn verschillende 45 km auto’s waar je mogelijk voor in aanmerking komt:

  • De Canta of MAX Mobiel: indien je een medische reden of aandoening hebt of door ouderdom slecht er been bent, kom je in aanmerking voor de Canta of MAX mobiel. De reden hiervoor is dat deze twee modellen gezien worden als ‘gehandicaptenvoertuigen’. Wanneer je deze voertuig via de Wmo wilt verkrijgen, dan beslist de gemeente of je daarvoor in aanmerking komt.
  • De brommobiel: voor deze variant kom je in aanmerking wanneer je geen rijbewijs hebt (B), maar wel graag comfortabel wilt rijden. De voorwaarde is dat je wel over het AM-rijbewijs beschikt. Wanneer je een brommobiel via de Wmo wilt verkrijgen, dan beslist de gemeente of je daarvoor in aanmerking komt.
 • Leasen betekent dat je een 45 km auto rijdt voor een vast maandelijks tarief, inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en bandenservice. De exacte maandelijkse kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, duur van het leasecontract, aantal kilometers en eventuele aanpassingen. De leasetarieven starten vanaf:

  • Canta: €409,- per maand
  • MAX Mobiel: €409,- per maand
  • Opel Rocks-e brommobiel: €209,- per maand

  Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met onze adviseurs of door te bellen naar 073 – 750 5749.

 • Ja, een pgb wordt als inkomsten gezien. Dit kun je dus gebruiken om de lease lasten te verlagen. Bijvoorbeeld door het pgb als aanbetaling te gebruiken of om de maandelijkse tarieven mee te betalen.

 • Dit verschilt per type 45 km auto. Een Canta of MAX mobiel kun je zonder rijbewijs besturen. Indien je een medische reden hebt of door ouderdom slecht ter been bent, mag je deze mogelijk gebruiken. Voor een brommobiel is het AM-rijbewijs (brommer rijbewijs) vereist.

 • Een kredietcheck, ook wel BKR-check, is een toetsing van de inkomsten en de uitgaven. Bij de kredietcheck wordt er een draagkrachtnorm gehanteerd. Dit betekent dat je inkomen en uitgaven in balans moeten zijn en dat je voldoende geld overhoudt voor levensonderhoud wanneer je alle vasten lasten hebt betaald. Er is dus geen vast minimaal inkomen vereist, omdat ook de lasten worden meegerekend. De kredietcheck vindt plaats conform de private lease kredietcheck procedure.

 • Jazeker, echter dient dit wel in verhouding te zijn met de waarde van het voertuig. Deze mag niet meer zijn dan ongeveer ¼ van de waarde.

 • De hoogte van het maandbedrag hangt af van het aantal kilometers dat je per maand rijdt én de duur van de leaseovereenkomst. Hoe langer de contractduur, hoe lager de maandelijkse kosten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om extra aanpassingen te laten doorvoeren. De kosten hiervan worden in het maandbedrag verrekend.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.