Brommobiel dealer

Welzorg is jouw brommobiel dealer

Ben je op zoek naar een brommobiel? Bij Welzorg als brommobiel dealer vind je verschillende modellen van dit comfortabele vervoermiddel. Ook uitvoeringen met een aanpassing. Voor de aanschaf maak je gebruik van de optie om de brommobiel te leasen voor een vast bedrag per maand.

Wat biedt Welzorg als brommobiel dealer?

Kies je bij de keuze van een brommobiel, ook wel bekend als de 45 km-auto, voor Welzorg? Dan kun je rekenen op een volledig dienstenpakket. Want behalve dat we een groot assortiment hebben om uit te kiezen – zoals de Opel Rocks-e – krijg je van ons ook advies over de verschillende uitvoeringen van de brommobielen. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar en informeren je graag over de eigenschappen van de verschillende brommobielen. Zoals bijvoorbeeld de ruimte die dit vervoermiddel biedt, zodat je ook een inklapbare rolstoel mee kunt nemen of een medepassagier.

Brommobiel dealer assortiment

Brommobiel dealer opties

Een brommobiel op maat

Standaard is de brommobiel al compleet uitgerust. Maar wil je een extra aanpassing op maat, bijvoorbeeld voor handmatig gasgeven of remmen, dan is dat uiteraard mogelijk. Een aangepaste autostoel behoort ook tot de mogelijkheden. Voor andere, individuele aanpassingen kun je ook bij Welzorg Auto op Maat als brommobiel dealer terecht.

45 km lease opties en modellen

Private lease van de brommobiel

In bepaalde situaties wordt de aanschaf van een brommobiel vergoed door de gemeente. Maar als dat niet het geval is, hoef je het aankoopbedrag voor de brommobiel niet in een keer te voldoen. Je kunt bij Welzorg Auto op Maat de brommobiel ook leasen. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand, waarbij ook onderhoud en verzekering is inbegrepen.

Opel Rocks-e brommobiel als invalideauto

Haal je rijbewijs voor de brommobiel

Om in een brommobiel te mogen rijden, dien je in het bezit zijn van een gewoon rijbewijs of een brommerrijbewijs (AM-rijbewijs). Heb je dit niet, of ben je onzeker om in de brommobiel te rijden? Dan is het verstandig om via Welzorg Auto op Maat rijlessen te volgen, zodat je met de juiste papieren en vol zelfvertrouwen de weg op kunt.

Proefrit bij brommobiel dealer

Profiteer van de voordelen van Welzorg Auto op Maat

Behalve dat je bij Welzorg Auto op Maat een brommobiel kunt vinden die helemaal op jouw wensen en je persoonlijke situatie aansluit, heb je nog meer voordelen als je via Welzorg Auto op Maat een brommobiel aanschaft. Ook als je de brommobiel leaset, is het geen enkel probleem om het 45 km-wagentje op maat te laten aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om vooraf een proefrit maken in een brommobiel uit onze standaardcollectie. Zo ervaar je of de brommobiel ook inderdaad het geschikte vervoermiddel voor je is.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Informeer naar de mogelijkheden

Neem contact op met Welzorg Auto op Maat om te bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn voor de aanschaf van een brommobiel. Onze medewerkers adviseren je over de persoonlijke aanpassingen. Wil je dit vervoermiddel leasen, dan krijg je een offerte met daarin het vaste maandbedrag, gebaseerd op de gewenste looptijd. Ook als je rijlessen wilt volgen, kan dat eenvoudig via Welzorg Auto op Maat geregeld worden.

Mogelijkheden brommobiel
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.