Aangepaste auto huren

Aangepaste auto huren bij Welzorg Auto op Maat

Heb je plannen om één of meerdere dagen met de auto op pad te gaan en heeft een reisgezelschap een hulpmiddel zoals een rolstoel? In dat geval kun je ervoor kiezen om een aangepaste auto te huren via Welzorg Auto op Maat. Reserveer nu online.

Maak gebruik van een Zonnebloemauto

De meest eenvoudige manier van een aangepaste auto huren, is de Zonnebloemauto. Om via deze organisatie te huren, hoef je je alleen maar aan te melden. De registratie komt op naam van de rolstoelgebruiker te staan. Je betaalt daar, op het moment van aanmelding, € 10 voor. Verder zijn er geen kosten aan verbonden.

Kun je zelf, of een van je reisgenoten, de auto niet besturen? Dan kun je ook een auto met vrijwillige chauffeur huren.

Bekijk en huur online

Zonnebloemauto

Verschillende soorten auto's

Bij een aangepaste auto huren heb je keuze uit een rolstoelbus of een rolstoelauto. Er is dus een aangepaste auto te huren voor kleine gezelschappen van drie personen. Maar in de bus kunnen bijvoorbeeld maximaal zes personen plaatsnemen. In beide gevallen geldt dat dit inclusief de bestuurder is.

Zonnebloemauto beschikbaarheid

Kies de huurperiode

Een aangepaste auto huur je voor de periode die je het beste uitkomt. Dat kan dus een dag zijn. Maar het is ook mogelijk om de aangepaste auto voor meerdere dagen te huren. Er wordt een huurbedrag per dag gerekend vanaf € 45. Daarnaast zijn de eerste honderd kilometer inbegrepen bij het tarief.

Zonnebloemauto huurprijs

Inclusief verzekering

Als je met de aangepaste huurauto op weg gaat, ben je all-risk verzekerd. Het eigen risico van € 350 kun je eventueel afkopen als je dat wenst. Dan heb je in het geval van een aanrijding niet te maken met extra kosten als de schade niet verhaalbaar blijkt te zijn. Wel zo comfortabel.

Auto aanpassen

Nieuwe of eigen auto aanpassen?

Verwacht je vaker gebruik te maken van een rolstoelauto, dan kun je ervoor kiezen om deze niet voor iedere rit te huren. Welzorg Auto op Maat biedt ook de mogelijkheid om een aangepaste auto te kopen, ook op basis van een leaseconstructie. De auto kan op maat aangepast worden. Bij het leasen van een aangepaste auto betaal je een maandelijks bedrag dat vooraf vastgesteld is. De hoogte van dit bedrag is onder andere afhankelijk van de aanschafprijs van de auto en van de gekozen looptijd.

Of beschik je al over een auto en wil je deze comfortabeler en toegankelijk maken? Dan kun je ook je eigen auto laten aanpassen. Bekijk de mogelijkheden.

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Aangepaste auto huren via Welzorg 60% goedkoper

Kies je ervoor om via Welzorg Auto op Maat een auto te huren? Dan ben je tot 60% goedkoper uit als je het vergelijkt met andere aanbieders. Alle reden dus om een rolstoelauto online via Welzorg Auto op Maat te huren. Met de vijftig locaties door het hele land is er altijd wel een aangepaste auto beschikbaar. Wil je ook een chauffeur? Geef dan tijdig je reservering door. Zo hebben we genoeg tijd om ervoor te zorgen dat er op de door jou gewenste dag een vrijwilliger klaarstaat.

Goedkoop aangepaste auto huren
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.