aangepaste personenautostoel

Aangepaste personenautostoel

Een goede personenautostoel is van groot belang voor je houding en daarmee jouw gezondheid. Welzorg helpt je hierbij. Een op maat gemaakte ergonomische autostoel.

Hoe kom je aan een aangepaste personenautostoel?

ASS autostoel-lendensteun

Ik zoek een nieuwe personenautostoel

Zoek je een nieuwe personenautostoel dat ergonomisch aansluit op jouw lichaam? Wij hanteren uitsluitend kwaliteitsmerken zoals ASS, Recaro en Scheel.

draaistoel instaphulp voor scootmobiel

Ik wil mijn eigen personenautostoel aanpassen

Wil je comfortabeler zitten of heb je moeite gekregen met in- en uitstappen? Dan kunnen wij ook je originele personenautostoel aanpassen aan jouw wensen.

Ergonomisch aangepaste autostoelen

Heb je behoefte aan een goede ondersteuning tijdens het autorijden? Dan kun je een volledig aangepaste stoel krijgen. Door bijvoorbeeld lendensteunen in de rugleuning te plaatsen krijg je een betere, ergonomische zithouding.

Het aanpassen van je autostoel is maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we al je wensen en eisen in kaart. Hierbij kijken we of het mogelijk is om je bestaande autostoel aan te laten passen of dat het beter is om een hele nieuwe autostoel op maat te laten maken. Daarbij kijken we naar jouw lichaamsbouw. Voor de meest ideale zithouding meten we je schouders, rug, bekken en bovenbeen op. Zo krijg je een autostoel die helemaal op jouw lichaam is afgestemd.

Aangepaste autostoel personenauto Toyota

Kwaliteitsmerken personenautostoelen

Ass autostoelen

ASS autostoelen

Het Nederlandse merk ASS kenmerkt zich door stoelen met 14 verschillende ruglengte maten en diverse opties in zijdelingse steun. Door de modulaire opbouw zijn deze geheel op je lichaam af te stellen. Ook bij een scoliose of een artrodese zit.

Recaro autostoelen

Recaro autostoelen

Scheel Autofauteuils produceert al meer dan 50 jaar autostoelen op maat. De Scheel autostoelen zijn duurzaam dankzij de dubbele vergrendeling van het frame. Hierdoor gaan de stoelen een lange tijd mee. Wij passen het geheel op jouw wensen aan.

Scheel autostoelen

Scheel autostoelen

Het Duitse merk Recaro is specialist in ergonomische autostoelen. Deze bieden veel comfort ondersteuning zodat je tijdens het rijden geen nek- of rugklachten krijgt. Mede dankzij de lendensteunen aan de zijkant van de rugleuning en het zitvlak.

Aangepaste autostoel voor scootmobiel

Originele personenautostoel aanpassen

Het is mogelijk om jouw huidige stoel te laten aanpassen. Een kleine aanpassing aan een bestaande autostoel kan voor meer zitcomfort zorgen of het in- en uitstappen eenvoudiger te maken. Onder andere is mogelijk:

  • Instelbare lumbaalsteun: geeft de onderrug extra steun
  • Verlengde stoelslede: om de stoel verder naar achteren te plaatsen
  • Draaistoel: wanneer in- en uitstappen moeilijk gaat
  • Autostoel verhogen, zitvlak verlengen en hellingshoek aanpassen: extra zitcomfort
  • Rugvorm aanpassingen: extra zitcomfort en betere houding