Peugeot Boxer rolstoelbus

Peugeot Boxer rolstoelbus

Een ruime Peugeot Boxer rolstoelbus om als rolstoelgebruiker zelf in te rijden of om mee te rijden.

  • Het grootste aanbod aangepaste en aanpasbare rolstoelbussen
  • Altijd een oplossing op maat
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Groepsvervoer of individueel rijden

Voor groepsvervoer of rolstoelvervoer is de Peugeot Boxer rolstoelbus het ideale vervoermiddel. Zeker als de bus voorzien is van raampartijen aan de zijkanten, biedt deze veel mogelijkheden. Verder heeft de rolstoelbus voldoende ruimte om een of meerdere rolstoelen te plaatsen. Daarnaast is er de optie dit te combineren met zitplaatsen voor passagiers die niet van een rolstoel gebruik maken. Bij Welzorg Auto op Maat pas je deze bus naar wens aan, waardoor beide opties mogelijk zijn.

Maar ook wanneer je zelf, vanuit een rolstoel, wilt autorijden is deze rolstoelbus geschikt. Met de bijbehorende aanpassingen rijd je via de achterkant de bus in en blijft je met rolstoelvastzetsystemen veilig op je plek zitten. Met een zee aan ruimte kun je meerdere mensen, hulpmiddelen of bagage meenemen.

Peugeot Boxer rolstoelbus aangepast met oprijplaat
Peugeot Boxer rolstoelbus met rolstoellift

Peugeot Boxer rolstoelbus kopen of leasen

Je vindt bij ons een ruim assortiment van nieuwe en tweedehands rolstoelbussen, waaronder de Peugeot Boxer. Dit geeft je de mogelijkheid om een rolstoelbus te kiezen die bij je budget past. Maar je kunt in veel gevallen ook een rolstoelbus leasen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, service en belasting.

Je hebt de keuze uit een aangepaste of aanpasbare rolstoelbus. Bij een aangepaste rolstoelbus zitten de huidige aanpassingen al in de prijs. Bij een aanpasbare rolstoelbus wordt de bus nog volledig op maat gemaakt en komen de kosten voor de aanpassingen nog bovenop de verkoopprijs.

Een greep uit onze rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Rolstoelbus met rolstoellift aanpassing

Aanpassingen en garanties

De rolstoelbus is uitgerust met standaard fabriek opties. Aanpassingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een rolstoellift, oprijplaten en bodemverlaging voor het veilig vervoeren van rolstoelpassagiers. Wanneer je zelf de bestuurder bent, dan zijn aanpassingen zoals een draaistoel, handbediening en een vastzetsysteem van toepassing.

Bij Welzorg Auto op Maat vallen alle rolstoelbussen die je koopt onder de BOVAG-garantie. Dus bijvoorbeeld ook de Fiat Ducato, Volkswagen Crafter en Ford Tourneo rolstoelbus. Dat geldt zowel voor de nieuwe auto’s als voor de tweedehands auto’s. Voor de aanpassingen geldt een aanvullende garantie van twee jaar. Tijdens de jaarlijkse controle worden de gratis aanpassingen nagekeken.

Het aangepaste rijbewijs

Ben je zelf de bestuurder van de rolstoelbus en zijn er aanpassingen aan de bus gedaan? In dat geval heb je een aangepast rijbewijs nodig. Ook hiervoor ben je bij Welzorg Auto op Maat aan het juiste adres. Als je al een aangepast rijbewijs hebt, bieden we ook gewenningslessen aan om met vertrouwen in de nieuwe auto te rijden. Heb je nog geen rijbewijs? Ook dan verzorgen we een volledige rijopleiding voor je.

Rijschool voor auto met aanpassing
Familie Rutten ervaring met rolstoelbus

“We zijn daar gewoon heel eerlijk en transparant geholpen. En dat vind ik belangrijk.”

Familie Rutten

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Persoonlijk advies bij aanschaf rolstoelbus

Volledige begeleiding bij aankoop

Bij het aanschaffen van een rolstoelbus heb je vele opties. Je wilt ook de juiste keuzes maken. Hiervoor kun je op de service van Welzorg Auto op Maat vertrouwen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanpassen van rolstoelbussen. Je kunt dus rekenen op deskundig advies. Dat gaat van het informeren over de mogelijkheden bij jouw situatie en wensen, de verschillen tussen leasen of kopen tot het aanbieden van een proefrit in de aangepaste rolstoelbus. Daarnaast krijg je advies voor het aanvragen van een vergoeding via de gemeente (Wmo of pgb) of bij het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen).

Kies voor een Peugeot Boxer rolstoelbus van Welzorg

Ontdek de vele mogelijkheden die Welzorg Auto op Maat heeft voor het aanpassen van de Peugeot Boxer naar een rolstoelbus. Bekijk ons aanbod online of bezoek een van onze showrooms. Welzorg Auto op Maat zit verspreid door het hele land. Er is dus altijd een showroom bij je in de buurt. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak op telefoonnummer 0800 – 020 0142 of vul het contactformulier op de site in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Peugeot Boxer rolstoelbus aanbod
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.