Opel Vivaro rolstoelbus zelf rijden

Mobiel met een Opel Vivaro rolstoelbus

Verplaatst een van je gezinsleden zich in een rolstoel? Een eigen auto voor de deur die aangepast is aan het vervoer van een rolstoel, is dan een goede oplossing. Maar ook als je zelf een lichamelijke beperking hebt en zelfstandig wilt autorijden, biedt een rolstoelbus uitkomst. De Opel Vivaro rolstoelbus heeft daarvoor alles in huis.

Voor persoonlijke uitstapjes of groepsvervoer

De Opel Vivaro rolstoelbus is ruim. Daarom is deze heel geschikt voor het vervoeren van een of meerdere rolstoelen. De rolstoelbus deel je ook helemaal naar wens in. Bijvoorbeeld voor je gezin, zodat je plaats hebt voor vijf passagiers en een rolstoelpassagier. Of voor groepsvervoer met een bestuurder, een bijrijder en drie rolstoelpassagiers.

Wil je de rolstoelbus zelf besturen en heb je daar enkele aanpassingen voor nodig? Dan is dat perfect mogelijk bij de Opel Vivaro. De Vivaro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met diverse dakhoogtes en lengtematen. Bij het op maat maken van de rolstoelbus wordt uiteraard rekening gehouden met de mogelijkheden van het betreffende type.

Heb je wensen die bij de Opel Vivaro rolstoelbus niet mogelijk zijn? Dan staan er ook merken als de Toyota rolstoelbus of Mercedes Sprinter rolstoelbus op voorraad.

Aangepaste Opel Vivaro rolstoelbus

Een greep uit Opel rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Aantal mogelijke aanpassingen

Verlengde stoelslede instappen auto

Verlengde stoelslede

Een verlengde stoelslede maakt het in- en uitstappen voor zowel de bestuurder als de bijrijder gemakkelijker. Je schuift de stoel naar achteren voor meer ruimte. Het is ook mogelijk te kiezen voor een draaistoel als instaphulp.

Smart steer uitleg in de auto

Smart steer-bediening

Met een smart steer heb je extra bedieningsgemak van bijvoorbeeld ruitenwissers of richtingaanwijzers. Deze slimme bedieningsknop installeren we aan de kant van het stuur die voor jou eenvoudig bereikbaar is. Je hebt dus alle belangrijke bedieningsknoppen binnen handbereik.

Renault Kangoo met oprijplaat

Oprijplaten

Voor het eenvoudig in- en uitrijden van een rolstoel maak je gebruik van speciale oprijplaten. Deze hebben een opstaande rand en een antislipprofiel, zodat je ook bij nat weer voldoende grip hebt. Kies voor een brede plank of losse opvouwbare rijgoten.

Opel Vivaro rolstoelbus met rolstoellift

Een ruim aanbod rolstoelbussen

Welzorg Auto op Maat heeft een ruim aanbod van occasions in de vorm van rolstoelbussen die al aangepast zijn. De kans is dus groot dat je een rolstoelbus vindt die al op maat is en aansluit bij je wensen en behoeften. Wil je aanvullende aanpassingen? Dat kan. Er moet uiteraard wel rekening gehouden worden met de mogelijkheden van het type auto en de reeds uitgevoerde aanpassingen. Op de aanpassingen is garantie van toepassing. Bij de aankoop van de auto zelf krijg je BOVAG-garantie.

Koop of lease een Opel Vivaro rolstoelbus

Bij Auto Welzorg op Maat zijn Opel Vivaro rolstoelbussen in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Je betaalt de aankoopprijs of je kiest voor een maandelijkse betaling via een leasecontract.

Heb je vragen of wil je advies? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul voor een offerte het online contactformulier in. Voor een persoonlijk gesprek kom je naar een van de filialen van Welzorg Auto op Maat. Onze specialisten informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden voor het aanpassen van de rolstoelbus. Desgewenst maak je een proefrit in de aangepaste auto die je aanspreekt.

Rolstoelbus Opel Vivaro aangepast om zelf te rijden

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.