Woningaanpassingen

Veilig en comfortabel thuis blijven wonen?
Woning op Maat helpt u van A tot Z

Langer zelfstandig thuis blijven wonen? Welzorg helpt u. Zoals met kleine eenvoudige aanpassingen die iedere kamer in uw huis al snel comfortabeler maken. Denk aan voorzieningen als wandbeugels en drempelhulpen. Het is ook mogelijk om uw huis of uw kamers op uw situatie aan te passen. Bijvoorbeeld uw badkamer (in een dag), uw slaapkamer, keuken, woonkamer of toilet.

Uw veiligheid staat voorop!Aangepaste badkamer

Samen met u kijken wij op welke wijze u veilig en gemakkelijk in en naar de verschillende ruimten kan komen. Het plaatsen van drempelhulpen of een traplift behoren o.a. tot de mogelijkheden.

Wat kost het?

Denkt u erover om alvast uw woning aan te (laten) passen of heeft u direct een aanpassing nodig? Het aanpassen ervan kost misschien wel minder dan u denkt. U kunt namelijk in aanmerking komen voor een vergoeding via de Wmo (Officieel Wmo 2015) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit is afhankelijk van de aard en de zwaarte van de zorg die u nodig heeft.

Zelf uw vergoeding uitrekenen?

U kunt ook bij het Wmo-loket of het sociaal wijkteam van uw gemeente navragen of u recht heeft op een vergoeding. Soms geldt een eigen bijdrage. Bereken uw eigen bijdrage voor een vergoeding uit de Wmo. De berekening geeft slechts een indruk. Het uiteindelijke bedrag kan afwijken.

Subsidie

Er zijn ook gemeenten die het zelf aanschaffen van middelen stimuleren door subsidie te geven. Ook daarvoor kun je het beste even contact openen met uw gemeente.

Meer informatie?

Vraag de gratis brochure ‘Woningaanpassingen of vul het contactformulier in. U wordt binnen 2 werkdagen door een van onze adviseurs gebeld. Zij kijken samen met u naar de best passende woningaanpassing in uw situatie. Ook kunt u bellen naar Welzorg Woning op Maat: 020-4313561, bereikbaar op werkdagen van 8.00- 17.00 uur.

Contact

Een goed advies is onze kracht! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

020 - 4313561

» Contactformulier
» Brochure aanvragen

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee