Herstel na letselschade

Woon- en mobiliteitshulpmiddelen vanuit letselschadespecialist

Herstellen na letselschade? Welzorg Letselschadespecialist is het aanspreekpunt voor een totaaloplossing op gebied van woonvoorzieningen en mobiliteitshulpmiddelen.

Herstel met de ondersteuning van een letselschadespecialist

Blijvende letselschade betekent een hoop veranderingen. Veranderingen waar een heel traject aan vooraf gaat en invloed heeft op het leven van een cliënt. Want hoe gaat de situatie er van de cliënt uit zien? Wordt het weer zoals het was of zijn er omstandigheden waarbij oplossingen voor wonen, werken en mobiliteit nodig zijn om optimaal te herstellen?

Voor dergelijke vragen bestaat Welzorg Letselschadespecialist. Als centraal aanspreekpunt voor alle zaken voor cliënt en professional op gebied van letselschade en hulpmiddelen die betrekking hebben op het herstel. Wij dragen bij aan een zorgeloos en zo zelfstandig mogelijk leven voor de cliënt met woon- en mobiliteitsoplossingen. Zodat de cliënt weer vrij kan zijn.

Letselschadebureau client Manon

Dankzij mijn rolstoel en aangepaste auto heb ik mijn leven weer terug

Manon Beumer

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Een persoonlijk team aan letselschadespecialisten

Welzorg Letselschadespecialist begrijpt dat vragen van cliënten en andere professionals niet alleen gaan over het herstel en de ondersteuning van woon- en mobiliteitsoplossingen. Wanneer er professionals zoals juristen, therapeuten, arbeidsdeskundigen, verzekeraars en meer allerlei belangen behartigen, lopen de onderwerpen uiteen.

Dan is er behoefte aan een goede afstemming. Vanuit één centraal punt. Welzorg biedt dat.

Adviesgesprek letselschadespecialist
Letselschade specialisten Welzorg

Het letselschadeteam

Welzorg Letselschadespecialist heeft een team met adviseurs en specialisten. Met ieder een eigen focus. Door de behoefte aan één centraal aanspreekpunt, heeft professional en cliënt te maken met één adviseur. Terwijl jij de voordelen van een specialistisch team op de achtergrond ervaart. Het team bestaat uit:

  • Een Welzorg-adviseur

Deze adviseur is aanspreekpunt voor de cliënt en de specialisten. Dit zorgt voor een optimaal communicatie- en informatieproces tussen de adviseur, cliënt en andere professionals. Wij onderhouden dus ook het contact met bijvoorbeeld juristen, ergotherapeuten en casemanagers.

  • Welzorg-specialisten

Een team van specialisten werken aan oplossingen omtrent autorijden, zelfstandig wonen en mobiliteitshulpmiddelen. Maar ook rondom topics als werk, vrije tijd en sport. Alles om uw herstel en situatie zo optimaal mogelijk te maken.

Kennis en ervaring met regelingen en vergoedingen

Een belangrijk onderwerp binnen blijvende letselschade is de financiering. Behalve dat hier schade-experts, verzekeraars en juristen bij komen kijken, heeft Welzorg Letselschadespecialist jarenlange kennis van en ervaring met de regelingen vanuit de Wmo, UWV, Wlz en ZV.

Daarnaast zijn er binnen Welzorg diverse financieringsmogelijkheden beschikbaar. Bijvoorbeeld het kopen, leasen en huren van hulpmiddelen. Uiteraard wordt dit in het advies meegenomen.

Letselschade ervaring

Wat heeft Welzorg te bieden?

Letselschade hulpmiddelen shop

Welzorg Shop

Welzorg Shop maakt het mogelijk om mobiel te zijn. Om onafhankelijk en actief te leven. Door een groot aanbod aan hulpmiddelen zoals rolstoelen, fietsen, handbikes, scootmobielen en sporthulpmiddelen heeft u de mogelijkheid om weer grip te krijgen op uw vrijheid. Bekijk het online of in onze showroom.

Meer over aangepaste auto of bus

Welzorg Auto op Maat

Autorijden is een belangrijk onderdeel van de mobiliteit. Om echte vrijheid te ervaren. Wanneer er zowel zelf gereden of als passagier meegereden wordt. Welzorg Auto op Maat maakt iedere autoaanpassing mogelijk. Bovendien zijn diverse financieringsopties mogelijk zoals kopen, leasen en huren.

Meer over woningaanpassingen

Welzorg Woning op Maat

Zelfstandig thuis wonen is een belangrijk onderdeel in onze vrijheid en autonomie. Dat kan in veel gevallen al met kleine woningaanpassingen ter ondersteuning. Zoals wandbeugels en drempelhulpen. Maar ook aanpassingen op maat voor de slaapkamer, badkamer of keuken zijn te realiseren.

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend in contact komen met Welzorg Letselschade? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt op werkdagen (9.00 -16.30 uur) ook bellen.