Herstel na letselschade

Letselschadehulp en mobiliteitsoplossingen

Ontvang letselschadehulp van een team aan ervaren specialisten. Welzorg draagt zorg voor de woon- en mobiliteitsoplossingen van jouw cliënt.

Letselschadehulp voor een optimaal herstel

Blijvend letsel en revalideren. Er verandert een hoop om de levenssituatie weer terug te krijgen. En wat komt er allemaal bij kijken om dit weer te realiseren? Wat is er mogelijk en wat gaat er anders zijn? Alle vragen komen voor een slachtoffer van letselschade tegelijk.

Welzorg Letselschade is in zulke situaties het aanspreekpunt voor cliënt en alle professionals. Wij dragen bij aan een optimaal herstel met woon- en mobiliteitsvoorzieningen persoonlijk gericht op de cliënt. Met als doel om de vrijheid terug te krijgen. Dagelijks zelfstandig functioneren en meedoen in de maatschappij.

Letselschadebureau client Manon

Dankzij mijn rolstoel en aangepaste auto heb ik mijn leven weer terug

Manon Beumer

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Specialistische hulp

In de herstelfase van letselschadehulp krijgt een cliënt veel te verwerken. Daar komen professionals zoals verzekeraars, juristen, ergotherapeuten, casemanagers, arbeidsdeskundigen en schade-experts bij kijken. Welzorg heeft ervaren vakmensen die oplossingen adviseren én realiseren en die met elkaar afstemmen. Dat terwijl je één duidelijk aanspreekpunt hebt voor alle vragen en wensen. Overzicht en stabiliteit in deze fase zijn van groot belang.

  • Een Welzorg-adviseur

Het aanspreekpunt voor de cliënt en professionals. De adviseur weet alles van de situatie van de cliënt en onderhoudt het contact met bijvoorbeeld verzekeraars, ergotherapeuten en arbeidsdeskundigen.

  • Welzorg-specialisten

Al onze specialisten werken aan mobiliteitsoplossingen op het gebied van autorijden, wonen, vrije tijd, sport en algemene mobiliteit.

Letselschadehulp specialisten Welzorg
Adviesgesprek letselschadehulp

Toekomstgerichte letselschadehulp op maat

Blijvend letsel en een intensief revalidatietraject zorgen ook voor verandering op lange termijn. Waarin een situatie met hulpmiddelen niet altijd uitgesloten is. Welzorg Letselschade richt zich daarom niet enkel op het traject van de eerste periode na het revalideren. Ook het meedenken over toekomstgerichte zelfstandigheid wordt meegenomen in het proces.

Dankzij ruim 40 jaar ervaring op het gebied van verhuur, verkoop, leasen, beheer en innovatie van hulpmiddelen kunnen wij hierin adviseren en voorzien. Door onze kennis van verschillende financieringsvormen en ondersteuningen van de Wmo, Wlz, UWV en ZV kunnen wij u op alle fronten ondersteunen.

Wat heeft Welzorg te bieden?

Letselschade hulpmiddelen shop

Welzorg Shop

Welzorg Shop biedt een groot scala aan hulpmiddelen gericht op actief herstel. Rolstoelen, scootmobielen, handbikes, fietsen en sporthulpmiddelen zijn zowel online als in onze fysieke showroom te bekijken. Met persoonlijk advies en begeleiding van een ervaren adviseur.

Meer over aangepaste auto of bus

Welzorg Auto op Maat

Autorijden geeft de vrijheid om van a naar b te gaan. Ervaren specialisten van Welzorg Auto op Maat maken het voor iedereen mogelijk om (weer) te rijden. Van bestaande aangepaste auto’s tot auto’s die volledig op maat gemaakt worden. Te verkrijgen in diverse financieringsvormen: kopen, leasen en huren.

Meer over woningaanpassingen

Welzorg Woning op Maat

Zelfstandig wonen is van groot belang voor de zelfredzaamheid van de cliënt. Zelfstandig in huis kunnen handelen. Welzorg Woning op Maat vergroot de mogelijkheden. Van kleine woningaanpassingen zoals drempelhulpen of wandbeugels tot het aanpassen van de badkamer, keuken of slaapkamer op maat.

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend in contact komen met Welzorg Letselschade? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt op werkdagen (9.00 -16.30 uur) ook bellen.