trapspilbeugels aan de trap

Trapspilbeugels voor extra ondersteuning

Ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden van een hoog-laag bad.

  • Ruim 20 jaar ervaring in woningaanpassingen
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Voorziening- en merkonafhankelijke oplossing

Stabiliteit tijdens het traplopen

Heb je behoefte aan ondersteuning tijdens het traplopen? Welzorg Woning op Maat biedt een gepaste oplossing met trapspilbeugels. Deze beugels geven je stevige ondersteuning tijdens het op en afgaan van de trap. Hierdoor kun je je evenwicht bewaren en onnodige valpartijen voorkomen.

Bij Welzorg Woning op Maat ontvangen we dagelijks aanvragen voor hulpmiddelen om het traplopen comfortabeler en veiliger maken. Wanneer traplopen niet meer zo gemakkelijk gaat kan een trapspilbeugel een uitkomst bieden.

Voordelen van trapspilbeugels

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een hoog-laag bad, waardoor de gebruiker op een veilige en verantwoorde manier van het bad gebruik kan maken. Een aantal voordelen zijn:

Maakt traplopen veiliger

Trapspilbeugels bieden extra steun en stabiliteit bij het op- en afgaan van de trap. Hierdoor wordt de kans kleiner dat je uitglijdt of valt.

Maakt traplopen makkelijker

Trapspilbeugels maken het gemakkelijker om de trap op en af te gaan. Vooral voor mensen die moeilijker ter been zijn en/of lastig hun evenwicht kunnen bewaren.

Maakt traplopen comfortabeler

De trapspilbeugels verminderen de spanning en vermoeidheid in de handen en armen. Hierdoor is traplopen vele malen comfortabeler.

Trapspilbeugels plaatsen

Trapspilbeugels: veilig en op maat

Om de trapspilbeugels veilig te kunnen gebruiken is het belangrijk dat ze op de juiste hoogte geplaatst worden. Bij Welzorg Woning op Maat leveren we uitsluitend maatwerk en zorgen we ervoor dat de trapspilbeugels worden geplaatst op basis van jouw behoeften. We houden bijvoorbeeld ook rekening met de natuurlijke stand van je hand en pols. Hierdoor heb je een goede grip en voorkom je overbelasting en eventuele pijnklachten.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Wmo-vergoeding voor trapspilbeugels

In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding voor trapspilbeugels via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of Wet langdurige zorg (Wlz). Of je hier daadwerkelijk voor in aanmerking komt hangt af van de zorg die je nodig hebt. Vraag dit na bij je gemeente. Welzorg Woning op Maat kan hier helaas geen uitspraken over doen.

Gesprek over de Wmo
Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat