steunbeugels in de badkamer

Zelfstandig zijn in de badkamer met steunbeugels

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden op het gebied van beugels in de badkamer in een vrijblijvend gesprek.

  • Ruim 20 jaar ervaring op het gebied van badkameraanpassingen
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud van badkameraanpassingen
  • Spoed aanpassing mogelijk voor beugels in de badkamer

Steunbeugels in de badkamer

Wanneer we ouder worden, raken we sneller uit balans. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor de dagelijkse handelingen in de badkamer. Zo kan het zijn dat u moeite heeft met het zitten en opstaan van het toilet, bij het in- en uitstappen van het bad of bij het langdurig staan onder de douche. Met speciale steunbeugels in de badkamer kunt u de dagelijkse handelingen in de badkamer weer zelfstandig uitvoeren. De steunbeugels worden aan de muur van de badkamer bevestigd op een hoogte die het beste bij u past.

De beugels geven steun bij het toiletteren, baden of douchen. U pakt de steunbeugels met uw handen vast en kunt u zelf eraan optrekken of ermee ondersteunen. Met wandbeugels in de badkamer bent u weer een stuk zelfstandiger in de badkamer. Welzorg Woning op Maat heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van badkameraanpassingen. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden op het gebied van steunbeugels in de badkamer.

Steunbeugels badkamer

Steunbeugels bieden een betrouwbaar houvast in de badkamer

Belastbaar tot 150 kg

Met steunbeugels in de badkamer heeft u een betrouwbaar houvast en voldoende stabiliteit bij opstaan en zitten. De steunbeugels kunnen tot ruim 150 kg verdragen.

Houd natuurlijke bewegingen in stand

De steunbeugels in de badkamer kunnen het beste op één hoogte worden afgesteld. Zo kunt u tijdens het verplaatsen uw hand op natuurlijke wijze mee laten glijden.

Altijd een uitvoering op maat

Ieder zijn wensen zijn anders. Daarom biedt Welzorg Woning op Maat altijd maatwerk op het gebied van badkameraanpassingen. Daarom zijn onze uitvoeringen eindeloos.

Beugels in de badkamer: juiste grip en pakhouding

Bij het plaatsen van beugels in de badkamer is het belangrijk dat ze goed vast gepakt kunnen worden. Daarbij is het belangrijk dat de natuurlijke stand van de hand en pols wordt bevorderd. Hiermee voorkomt u eventuele pijnklachten en onjuiste belasting aan de handen. Welzorg Woning op Maat heeft diverse steunbeugels voor in de badkamer passend bij iedere situatie.

  • Altijd een maatwerk oplossing voor badkamer beugels
  • Badkamer beugels met hoge belasting tot 150 kg
  • Badkamer beugels die goede grip en pakhouding stimuleren
steunbeugel aan de badkamer wasbak
Toiletbeugels badkamer

Beugels in de badkamer voor veiligheid

Wilt u weer veilig kunnen toiletteren, douchen of baden? Dan zijn beugels in de badkamer wellicht de ideale oplossing voor u. U kunt tijdens de overgang van en naar de wastafel, toilet, douche of bad de wandbeugels stevig vastgrijpen, zodat u meer grip en balans ervaart. Hiermee voorkomt u valpartijen in de badkamer.