badkamer in 1 dag

Aangepaste badkamer in 1 dag

Voor een aangepaste badkamer in 1 dag ben je bij Welzorg Woning op Maat aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Merkonafhankelijk

Badkamer in 1 dag aangepast

Welzorg kan jouw badkamer binnen één dag aanpassen. Onze professionele medewerkers zorgen dat alles efficiënt geregeld wordt, zodat jij snel kan genieten van een veilige en comfortabele badkamer. We bieden maatwerk oplossingen, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en behoeften. Met onze jarenlange ervaring in het aanpassen van badkamers weten we precies wat er nodig is om jouw badkamer veilig en gebruiksvriendelijk te maken. Laat ons weten in een persoonlijk gesprek wat jouw wensen zijn en wij passen jouw badkamer binnen één dag naar wens aan.

Meer zelfredzaamheid en comfort

Wanneer het gebruik van de badkamer moeilijker wordt, kan aangepaste badkamer uitkomst bieden. Zo kun je langer zelfstandig blijven douchen, wassen en gebruik maken van het toilet, wat kan bijdragen aan het behoud van je zelfredzaamheid. Welzorg Woning op Maat biedt maatwerkoplossingen voor een badkamer in 1 dag, zoals:

Badkamer met inloopdouche

Douche of bad vervangen voor inloopdouche

Als het in- en uitstappen uit het bad moeilijk is, kan het vervangen van je bad door een inloopdouche een oplossing zijn. Het heeft geen drempels of andere obstakels. Een inloopdouche kan gecombineerd worden met een douchestoel of wandbeugels. Dit vergroot je zelfredzaamheid.

inloopbad veilig douchen

Bad vervangen voor inloopbad

Een inloopbad heeft een lagere instap dan een gewoon bad, wat het makkelijker maakt om zelfstandig in en uit te stappen. Bovendien kan een instapbad ook handig zijn als je moeite hebt met het opstaan uit een lagere positie.

Badkamer in 1 dag gemaakt

In 3 stappen een aangepaste badkamer in 1 dag

1. Maak een vrijblijvende afspraak
De adviseur van Welzorg Woning op Maat komt vrijblijvend bij jou langs om jouw wensen en behoeften te bespreken. We maken een scherpe offerte en plannen we een datum om jouw badkamer in 1 dag aan te passen.

2. Badkamer aanpassen
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we jouw badkamer binnen 1 dag aanpassen, of het nu gaat om het vervangen van je bad of de douchecabine. Wij zorgen ervoor dat je snel en vooral veilig weer gebruik kunt maken van jouw badkamer.

3. Oplevering badkamer
Samen doorlopen we alle aanpassingen. Door de secure montage vereisen de aanpassingen nauwelijks onderhoud. Geniet van jouw nieuwe badkamer!

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Hulpmiddelen voor badkamer gebruik

Bij het aanpassen van een badkamer in 1 dag kan ook gedacht worden aan hulpmiddelen. Er zijn een aantal hulpmiddelen die mensen met een beperking of ouderen regelmatig gebruiken:

  • Handgrepen of wandbeugels aan de wand of deur van de douche of badkamer
  • Een toiletverhoger om het opstaan en zitten makkelijker te maken.
  • Een inklapbare douchestoel in de douche om te zitten tijdens het douchen.
  • Een douchestoel met wielen om te douchen en af te drogen zonder te hoeven staan.
  • Een badlift om het in en uit bad stappen gemakkelijker te maken.
badkamer hulpmiddelen
Wmo vergoeding badkamer

Vergoeding voor badkamer aanpassingen

Wil je de badkamer in 1 dag laten aanpassen? En ben je benieuwd of je recht hebt op een vergoeding? In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit hangt af van de aard en ernst van de zorg die je nodig hebt. Om te achterhalen of je recht hebt op een vergoeding voor het aanpassen van de badkamer, raden we aan om contact op te nemen met je gemeente. Zij kunnen meer informatie geven over de vergoeding en bepalen of je in aanmerking komt.

Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat