senioren badkamer

Badkamer voor senioren

Van subtiele aanpassing aan de douche of een volledig aangepaste badkamer voor senioren.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud van badkamer aanpassingen
  • Spoed aanpassing mogelijk

Senioren badkamer op maat

Wil je jouw badkamer op maat laten aanpassen voor senioren? Welzorg Woning op Maat is gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande badkamers en kan deze geheel afstemmen op de behoeften. Of je nu behoefte hebt aan wandbeugels, een op maat gemaakt toilet, een badlift of een volledige op maat gemaakte badkamer. Zowel voor tijdelijke als permanente aanpassingen.

We hebben 20 jaar ervaring in huis en hiermee zorgen wij ervoor dat jij weer veilig en comfortabel gebruik maakt van de badkamer. Onze ervaren professionals realiseren de badkamer aanpassingen in één tot enkele dagen, afhankelijk van jouw behoeften en wensen. Neem  vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een senioren badkamer op maat.

Badkamer oplossingen voor senioren

De mogelijkheden voor een senioren badkamer eindeloos. Hieronder staan enkele oplossingen:

wandbeugels keuken

Wandbeugels

Verbeter je balans met wandbeugels. Plaats ze handig in de douchecabine, naast het toilet en bij de wastafel voor optimale ondersteuning bij al je badkamer activiteiten. Wandbeugels zijn een veilige oplossing en voorkomen onnodige valpartijen.

Kosten douchestoel inklapbaar

Douchestoel

Behoud je zelfstandigheid onder de douche met een stoel. Ideaal als langdurig staan niet meer vanzelfsprekend is. Voorkom glij- en valpartijen met een douchestoel. Een inklapbare douchestoel behoort ook tot de mogelijkheden.

badkameraanpassingen

Badlift

Geniet weer van een ontspannen bad met een badlift. Voor wie moeite heeft met in en uit bad stappen door rug-, heup- of knieproblemen biedt de badlift de oplossing. Dankzij de badlift is het weer veilig en eenvoudig genieten in bad.

Wmo-vergoeding voor senioren badkamer

Overweeg je je badkamer senior-proof te maken? Mogelijk kom je in aanmerking voor vergoedingen via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Om te bepalen of je recht hebt op een vergoeding voor een senioren badkamer, adviseer ik je contact op te nemen met je gemeente. Zij kunnen gedetailleerde informatie verstrekken over de voorwaarden en mogelijkheden, afhankelijk van de aard en mate van zorg die je ontvangt.

senioren badkamer wmo
hulpmiddel adviesgesprek

Een vrijblijvend adviesgesprek

Onze adviseur komt vrijblijvend bij je langs om jouw specifieke wensen en behoeften voor een senioren badkamer te bespreken. Welzorg Woning op Maat stelt een scherpe offerte op en samen plannen we een datum voor de aanpassingen.

Vakkundige aanpassingen

Met onze jarenlange ervaring realiseert Welzorg de benodigde aanpassingen binnen enkele dagen, of het nu om kleine details of grotere veranderingen gaat. Wij garanderen dat je snel en veilig weer gebruik kunt maken van jouw aangepaste senioren badkamer.

badkameraanpassingen

Oplevering en onderhoud

Welzorg draagt zorg voor een vlekkeloze oplevering van de aangepaste badkamer. Samen lopen we alle aanpassingen door. Dankzij nauwkeurige montage vragen de aanpassingen nauwelijks onderhoud. Geniet zorgeloos van jouw vernieuwde senioren badkamer!

Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Veelgestelde vragen over aangepaste badkamers

  • Hoe lang het aanpassen van een badkamer precies duurt is afhankelijk van wat er precies gebeuren moet. Bij kleine aanpassingen kan je vaak dezelfde dag nog van de badkamer gebruik kunt maken. Een complete badkamer aanpassen kan iets langer duren. Wel streven we er naar om dit binnen enkele dagen te realiseren.

  • Wilt u uw woning laten aanpassen? Woning op Maat adviseert u graag en voert de aanpassingen ook uit. Van simpele aanpassingen, zoals een traplift of drempelhulp tot een compleet aangepaste badkamer en slaapkamer. Ontdek hier alle mogelijkheden of bel met 020 431 3561.