Douchestoel aan de muur in badkamer

Douchestoel aan de muur

Ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden van een douchestoel aan de muur.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk

Veilig douchen met een douchestoel

Maak douchen weer veilig en comfortabel met onze handige douchestoel aan de muur. Als je merkt dat je niet meer zo lang onder de douche kunt staan, dan kan dit handige hulpmiddel je dagelijkse routine verbeteren. Een douchestoel aan de muur voorkomt onnodige ongelukken en zorgt ervoor dat je weer met een veilig gevoel kunt douchen.

Welzorg op Maat heeft altijd een oplossing voor jou op het gebied van zelfstandig blijven douchen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van badkamers voor mensen met een functie- en of mobiliteitsbeperking. Heb je interesse in een douchestoel aan de muur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Voordelen van douchestoel aan de muur

Veiligheid

Een douchestoel aan de muur biedt een stabiele zitplaats tijdens het douchen. Het risico op uitglijden en vallen wordt hiermee aanzienlijk verminderd. Dit is vooral fijn voor mensen met een verminderde mobiliteit, ouderen of mensen die herstellen van een blessure.

Ruimtebesparing

Doordat de douchestoel aan de muur wordt bevestigd, neemt deze weinig ruimte in beslag. Ideaal als je een kleine badkamer hebt of de ruimte deelt mensen die de douchestoel niet nodig hebben. De douchestoel klap je in tegen de muur, en staat daardoor niet in de weg.

Zelfstandigheid

Met een douchestoel aan de muur kunnen mensen met een beperkte mobiliteit weer zelfstandig douchen. Dit bevordert het gevoel van onafhankelijkheid en eigenwaarde, omdat de dagelijkse hygiëne routine zonder problemen kan worden uitgevoerd.

Inloopdouche met douchestoel aan de muur

Douchestoel aan de muur monteren

De ervaren monteurs van Welzorg Woning op Maat zullen de douchestoel netjes aan de muur monteren. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een snelle spoedaanpassing of een vooraf ingeplande installatie, ons team staat altijd klaar om jouw veiligheid en comfort te waarborgen.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Douchestoel met vergoeding

In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding voor een douchestoel aan de muur. Daarvoor moet je contact opnemen met je gemeente. Zij kunnen alles vertellen over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Wet langdurige zorg (Wlz). Of je recht hebt op een vergoeding is afhankelijk van de aard en mate van zorg die je ontvangt.

adviesgesprek aangepaste badkamer en douchestoel
Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat