antislip tegels badkamer

Voorkom uitglijden met antislip tegels in de badkamer

  • Ruim 20 jaar ervaring in badkamers
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Voorziening- en merkonafhankelijke oplossing

Antislip tegels voor in de badkamer

In de badkamer breng je dagelijks tijd door. Het is dan ook belangrijk dat je hier veilig en waar mogelijk zelfstandig bezig kan zijn. Omdat deze ruimte vochtig wordt kan het snel glad zijn. Dat kan helaas voor gevaarlijke situaties zorgen. Met enkele eenvoudige ingrepen verhelpt Welzorg dit probleem. Met antislip tegels in de badkamer voorkom je namelijk ongewenste glijpartijen. Ontdek de mogelijkheden bij Welzorg en kies voor een vrijblijvend gesprek. Zo komen we samen tot een geschikte oplossing.

Voordelen van antislip tegels

Verminderd risico op uitglijden

Antislip tegels hebben een structuur die zorgen voor extra grip, wat het risico op uitglijden vermindert. Dit is vooral belangrijk voor mensen die meer kans lopen op uitglijden, zoals ouderen of mensen met een beperking.

Verhogen de veiligheid

Door het verminderen van het risico op uitglijden, kunnen antislip tegels de veiligheid in de badkamer verhogen. Dit is vooral belangrijk voor ouderen of mensen met een beperking die meer kans lopen op valpartijen.

Gemakkelijk onderhouden

Antislip tegels zijn gemakkelijk te onderhouden en hoeven geen speciale behandeling of reiniging te ondergaan. Ze zijn ook bestand tegen vocht, waardoor ze extra geschikt zijn voor het gebruik in de badkamer.

antislip vloer badkamer

Laat de antislip tegels plaatsen door Welzorg

Laat de antislip tegels in je badkamer door specialisten van Welzorg plaatsen om ervoor te zorgen dat het werk professioneel en veilig wordt uitgevoerd. Onze specialisten weten als geen ander hoe ze de antislip tegels moeten aanbrengen en hoe ze de tegels op de juiste manier moeten leggen. Wij zorgen ervoor dat ze goed blijven zitten en de veiligheid niet in gevaar worden gebracht. Door de antislip tegels door Welzorg te laten plaatsen, kun je er zeker van zijn dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd en dat je kunt genieten van de voordelen van antislip tegels zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele problemen.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Vergoeding voor antislip tegels in badkamer?

In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding voor aanpassingen in je huis, zoals het laten plaatsen van antislip tegels in de badkamer. De vergoeding verloopt via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Of je recht hebt op een vergoeding is afhankelijk van de aard en mate van zorg die je nodig hebt. Welzorg Woning op Maat kan niet bepalen of je er recht op hebt. Neem daarom contact op met je gemeente. Zij kunnen je er alles over vertellen.

Vergoeding antislip tegels

Alternatieve opties voor antislip tegels

Antislipmatten

Deze matten zijn gemaakt van een materiaal met extra grip en kunnen op de vloer van de badkame worden geplaatst. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen en te reinigen en zijn een goede optie als je geen tegels wilt gebruiken of als je de antislipbehandeling aan een specifieke plek wilt toepassen.

Antislipcoating voor bad of douche

Dit is een spray die op het oppervlak kan worden aangebracht om extra grip te bieden. Het is gemakkelijk aan te brengen en kan worden afgestemd op de kleur van het bad of de douche. Deze spray kun je direct bij Welzorg Shop aanschaffen en wordt bij je thuis bezorgd.

Antislipstickers

Deze stickers zijn voorzien van grip en kunnen op vlakke ondergronden worden geplakt. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen en te vervangen. Ze zijn een goede optie als je geen tegels wilt gebruiken of als je de antislipbehandeling op een specifieke plek wilt toepassen.

Antislipbadmat

Deze mat kan op de bodem van het bad worden geplaatst en biedt veiligheid bij het in- en uitstappen. De matten zijn gemakkelijk te reinigen en te vervangen. Een goede optie als je geen tegels wilt gebruiken of grip op een specifieke plek wilt toepassen.

Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat