Winter Veiligheids Inspectiedag

Zijn uw autoaanpassingen al voorbereid op de winter? Een winterinspectie is geen overbodige luxe als het om veiligheid gaat. Het is belangrijk dat de aanpassingen van uw voertuig gecontroleerd zijn. Zo kunt u met een gerust hart in de winterse omstandigheden de weg op. Kom naar de Winter Veiligheids Inspectiedag bij Auto op Maat!

Gratis Winter Veiligheids Inspectiedag op zaterdag 16 november

Laat uw aanpassingen door onze deskundige monteurs controleren tijdens onze gratis Winter Veiligheids Inspectiedag op zaterdag 16 november. Zij kennen uw aanpassing en houden deze graag in topconditie.

Wat houdt deze inspectie in?

Tijdens deze dag stemmen onze monteurs de inspectie af op de in uw auto of bus aanwezige aanpassingen. Dit geldt ook voor auto’s en bussen die niet zijn aangepast door ons.

U kunt het volgende verwachten:

  • Check van het olieniveau van de aanpassing
  • Controle van het koel- en ruitenvloeistofniveau
  • Controle van het elektrisch systeem (o.a. bediening en bekabeling) Controle en smeren mechanische onderdelen
  • Controle bandenspanning en het op de juiste bandenspanning brengen
  • Gratis een leuke winter give away voor in uw auto

Plan uw afspraak

Ga goed voorbereid op weg en plan uw afspraak alvast bij de dichtstbijzijnde locatie via deze link. Zo voorkomt u dat u moet wachten of dat er geen plaats meer is. U kunt ook telefonisch een afspraak maken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 via het telefoonnummer 0800 – 0200 142 (optie 5). Of kom geheel vrijblijvend naar een van onze vestigingen. Vol=vol.

Graag tot ziens op de Winter Veiligheids Inspectiedag op zaterdag 16 november aanstaande. Bent u verhinderd, maar wilt u toch graag uw aanpassingen laten controleren? Geen probleem! Neem contact met Auto op Maat op en wij plannen een nieuwe afspraak voor u in.

Let op: De Winter Veiligheids Inspectiedag is een momentopname. Dit is geen vervanging van uw APK of onderhoud.

Lees meer over: ,