Welzorg official supplier van de Invictus Games

Welzorg is official supplier van de Invictus Games 2020 die van 16 t/m 22 april worden georganiseerd in het Zuiderpark in Den Haag. Dit is een internationaal sportevenement met 500 deelnemers van 20 verschillende nationaliteiten die deelnemen aan 10 verschillende sporten. Tijdens dit sportevenement kunnen militairen die fysiek en/of mentaal gewond zijn geraakt laten zien wat nog wél mogelijk is. Invictus betekent ‘onoverwinnelijk’, dat is precies waar dit event om draait. De strijdlustige spirit en de unieke verhalen van de deelnemers, benadrukken de verbinding door sport.

 

Trots zijn we, om aan te kondigen dat Welzorg official supplier van de Invictus Games is. Als official supplier zijn we niet alleen aanwezig op het evenement, maar doen wij er alles aan om de sporters, familie en vrienden van sporters én de bezoekers te ontzorgen als het gaat om mobiliteit. Wij als Welzorg zijn dé specialist op het gebied van mobiliteitshulpmiddelen, woning- en autoaanpassingen en het verbeteren van toegankelijkheid. We zetten beperkingen om in mogelijkheden. Onze passie is om mensen te bewegen. Deze passie wil Welzorg uitdragen met dit partnership.  

 

We zijn aanwezig op de Invictus Games met een hulpmiddelen-uitleenpunt. Hier kunnen bezoekers kosteloos hulpmiddelen lenen om zich over het terrein te verplaatsen en zo de spirit van de Invictus Games te beleven. Tevens zullen de Zonnebloemauto’s aanwezig zijn om sporters van en naar het Zuiderpark te rijden.

 

Daarnaast organiseren we voor relaties in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport een Ronde Tafel Conferentie in het Louwman Museum, met als thema: ‘’Missie 2030’’. De Ronde Tafel gaat over het wegnemen van knelpunten voor mensen met een beperking om deel te nemen aan sport, zodat sport voor hen ook vanzelfsprekend wordt.

Lees meer over: