Gemeente Amsterdam kiest Welzorg Auto op Maat als leverancier voor aangepaste auto’s

Welzorg Auto op Maat is per 1¬†juli jongstleden de vaste leverancier van aangepaste auto’s in Amsterdam. Dit is het resultaat van een Europese aanbesteding van de gemeente Amsterdam die Welzorg¬†Auto op Maat gewonnen heeft.

Met name op het gebied van duurzaamheid heeft Welzorg Auto op Maat goed gescoord. Niet alleen door het aanbod van aangepaste, volledig elektrische en hybride (lease-)auto’s, maar ook door het uitgebreide aanbod van aangepaste occasions. Remco Kuipers, Manager Welzorg Auto op Maat: “Welzorg Auto op Maat draagt hiermee bij aan de emissiedoelstellingen van de gemeente Amsterdam. Kwalitatief uitstekende occasions met een gegarandeerde kilometerstand die Welzorg Auto op Maat een tweede leven gunt. Wij zijn blij en trots dat wij de komende jaren de gemeente Amsterdam en haar inwoners van onze dienstverlening mogen voorzien.”

Streven naar optimale mobiliteit

“Als specialist op het gebied van auto-aanpassingen streven wij naar optimale mobiliteit voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. De auto in kwestie wordt met de grootst mogelijke zorg door onze medewerkers aangepast”, aldus Remco Kuipers, Manager Welzorg Auto op Maat.

Lees meer over: ,