Wat zit er in een Private Lease contract?

Bij Auto op maat bieden wij u een compleet pakket zonder extra hoge kosten. Een Private Lease overeenkomst is altijd compleet, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen en bijstaan bij alle vragen rondom uw aangepaste auto. Ook boetevrij opzeggen van de overeenkomst bij overlijden, achteruitgang bij een progressieve aandoening of definitief verlies van inkomen is standaard.

Inclusief alles, behalve brandstof:

Wegenbelasting
Binnen uw maandbedrag valt ook wegenbelasting. Wij verzorgen de aanmelding, betaling en controle voor u.

Verzekering
Al onze voertuigen zijn All-Risk verzekerd. Ook de aanpassingen welke aan u auto zijn uitgevoerd zijn inbegrepen. Zo loopt u geen risico om uw mobiliteit te verliezen bij een grote schade of Total loss.

Onderhoud en reparatie
Zoals bij elke auto is ook voor onze auto’s juist onderhoud nodig, maar ook uw aanpassing heeft onderhoud en soms een reparatie nodig. Bij Private Lease van Auto op Maat is dit allemaal opgenomen in uw maandbedrag. U kiest zelf de merkdealer of specialist voor het uitvoeren van deze zaken en wij dragen het risico voor onverwachtse kosten.

24-uurs pechhulp
Helaas gebeurt het ons bijna allemaal, pech onderweg. Om u hierbij zo goed mogelijk in bij te staan hebben wij een 24-uurs pechhulp voor u welke u 24 uur per dag, 7 dagen per week bijstaat en zorgt dat u op ondanks pech onderweg thuis of op uw bestemming aankomt.

Bandenservice
De banden onder uw auto zijn het contact tussen uw auto en het wegdek en hierdoor een van de belangrijkste onderdelen onder uw auto. De juiste banden en het vervangen hiervan is opgenomen in uw maandbedrag.

Wilt u meer veiligheid tijdens de wintermaanden? Winterbandenservice is een van de extra mogelijkheden bij Private Lease van Auto op Maat. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Professionele begeleiding voor de best mogelijke aanpassing
Een juiste aanpassing van uw voertuig geeft u het juiste comfort tijdens het besturen van uw auto. Onze eigen adviseurs staan u bij met het vinden van de juiste aanpassing die speciaal voor u Op Maat gemaakt wordt. Ook het tussentijds controleren en passen van de aanpassing is standaard inbegrepen.

Boetevrij opzeggen
Ook boetevrij opzeggen van de overeenkomst bij overlijden, achteruitgang bij een progressieve aandoening of definitief verlies van inkomen is standaard.

Begeleiding bij aanvragen vergoedingen
Hulp bij aanvragen van financiële ondersteuning bij gemeente, overheid of andere instelling. U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit het UWV, gemeente (Wmo) of andere instanties, waardoor het leasebedrag ook lager uitvalt. Wij begeleiden en adviseren u hierbij.