Welzorg in Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein

Welzorg is per 1 januari 2021 de nieuwe leverancier van hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein

Welzorg is specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein

Het team van adviseurs en monteurs

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel!

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein

Welzorg in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen

Wat heeft Welzorg in de gemeente gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein u te bieden?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u meer informatie over Mijn Welzorg? Klik dan hier.

Eigen bijdrage WMO

In 2021 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,00 per maand. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.