Kom ook naar de Support beurs in Jaarbeurs Utrecht

Welzorg Auto op Maat Supportbeurs

De Support beurs is het evenement dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een beperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional. Ook Welzorg Auto op Maat is aanwezig. Dit evenement vindt plaats van 15 t/m 18 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Kom je ook?

Autoaanpassers

Welzorg Auto op Maat heeft samen met Bever Autoaanpassingen en Bierman, leden van AutoAanpassers Nederland (AAN), een gezamenlijke stand. Je kan ons vinden bij stand E058 in hal 7. We laten je kennismaken met de wereld van autoaanpassingen. Ieder merk auto kan worden aangepast. Van instapbeugels, kofferbakliften tot draai- en comfortstoelen en nog veel meer. Je kan kiezen voor aanpassingen aan je huidige auto, een aangepaste occasion of private lease. We leveren alle aanpassingen op maat om te zorgen dat mensen met een lichamelijke beperking zich niet laten beperken in hun mobiliteit.

Speciaal autoparcours

Naast de collectieve stand heeft de AAN in samenwerking met het CBR een speciaal parcours aangelegd op het binnenterrein van de Jaarbeurs. Hier kunnen bezoekers een proefrit maken en ervaren wat de mogelijkheden zijn in een aangepaste auto. Ook is er een groot aanbod aan occasions te vinden in de naastgelegen tent.

Zonnebloemauto

Naast onze stand en het autoparcours is de nieuwste Zonnebloemauto te bewonderen op de Support beurs. Je vindt deze auto bij de stand van de Zonnebloem (07.D054) en op het binnenterein. Daarnaast maak je iedere dag kans op een van onze arrangementen met de Zonnebloemauto.

Gratis aanmelden

Er zijn nog veel meer activiteiten op de beursvloer: zo is er een indoorskibaan, een kookstudio, een belevingstuin en een speeltoestel voor kinderen. Alles uiteraard rolstoeltoegankelijk. De toegang is gratis. Meer informatie en aanmelden kanĀ via de website van Support beurs.

Wij begroeten je graag op de Support beurs, tot dan!

Lees meer over: