Wij zoeken een allround monteur autoaanpassingen (Geleen)

Welzorg Auto op Maat is voor de vestiging Geleen op zoek naar een:

Allround monteur autoaanpassingen

Ben jij een handige klusser of beschik jij al over ervaring met het aanpassen van auto’s? Ben jij proactief ingesteld om actief mee te denken bij knelpunten? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging bij Welzorg Auto op Maat? Lees gauw verder, wij zijn op zoek naar jou!

WAAROM WIL JIJ DEZE JOB?

Bij Welzorg Auto op Maat (onderdeel van Louwman Group) willen wij blijven verbeteren, stellen we de klant centraal, voelen wij ons verantwoordelijk en dat doen we samen! Als Allround monteur combineer je jouw technische kennis met een grote klantgerichtheid. Je bent hét visitekaartje van Welzorg Auto op Maat.

Jouw baan

Als Allround monteur auto aanpassingen ben je gespecialiseerd in elektronica en houdt je je voornamelijk bezig met de verschillende elektronica systemen van een auto. Je past auto’s aan naar wens van de voornamelijk mindervalide klant. 

WAT BRENG JIJ MEE?

 • Afgeronde MTS opleiding richting elektronica of High Tech Metalectro.
 • Een klantgerichte instelling. Je bent communicatief vaardig. De klant staat centraal!
 • Secuur en nauwkeurig in je werk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent als specialist zeer goed in staat om een gedegen antwoord te bedenken op complexe technische vraagstukken.
 • Affiniteit met auto’s en je bent een elektronica hobbyist van nature
 • Kennis en ervaring met relaisschakelingen om bijvoorbeeld voedingen/apparatuur te kunnen schakelen of juist af te laten vallen in geval van beveiligingen
 • Technische kennis en vaardigheden. Bij voorkeur ervaring met het repareren van (technische) hulpmiddelen.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een leuke functie in een complexe en bewegende organisatie met een rijke geschiedenis.
 • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de Group
 • Een open en informele werksfeer in een dynamisch en inspirerend werkklimaat.

WIE ZIJN WIJ?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt. Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.

Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

MEER INFORMATIE?

Indien je meer informatie wenst over onze organisatie en/of de functie kun je contact opnemen met Tonny van der Zanden. Tonny is Manager Operatie en o.a. verantwoordelijk voor onze locatie’s in Geleen, Zwolle, Amsterdam en Den Bosch.

Mogelijk zou je een keer met een ervaren allround monteur mee willen om te ervaren wat de functie inhoud? Geen enkel probleem. Ook hier kun je contact over opnemen met Tonny van der Zanden. Tonny is te bereiken op 06 46806519 of via tonny.zanden@welzorg.nl.

ENTHOUSIAST?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Lees meer over: