Welzorg ook komende jaren Wmo-leverancier in gemeenten Noord- en Midden-Drenthe

Noord midden Drenthe Wmo

De komende 6 jaar is Welzorg één van de leveranciers binnen de Wmo van gemeenten in Noord- en Midden-Drenthe. Er is een nieuwe overeenkomst afgesloten wat betekent dat Welzorg verantwoordelijk is voor levering, onderhoud en service die de gemeenten in Noord- en Midden-Drenthe via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) verstrekt. De gemeenten die in deze regio vallen zijn: Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe, Noordenveld & Tynaarlo.

De gemeenten uit Noord- en Midden-Drenthe hebben een aanbestedingstraject doorlopen vanwege aflopende contracten. De gemeenten in de regio Noord- en Midden-Drenthe hanteren hierin scherpe eisen voor kwaliteit, levertijd en service. Welzorg voldoet, net als de andere leveranciers in deze regio, aan deze scherpe eisen.

John Naborn van Welzorg is erg blij met de verlenging van de samenwerking: “We zijn blij en trots met het feit dat wij ook de aankomende jaren weer onze dienstverlening in de Noord- en Midden Drenthe gemeenten mogen voortzetten. Wij vinden dat iedereen de vrijheid verdient om zich te kunnen bewegen, zodat ook mensen met een beperking kunnen meedoen in de maatschappij. De aankomende jaren gaan wij er hard voor werken om weer die hoge standaard neer te zetten.’’

Voor onze huidige klanten van de gemeenten in de regio Noord- en Midden-Drenthe verandert er niets. Nieuwe klanten ontvangen wij met open armen en helpen we graag op weg om te kunnen gaan of te blijven bewegen. Mocht u meer informatie willen over Welzorg in de regio Noord-Midden Drenthe kijk dan op de gemeentepagina of neem contact met ons op via 088 – 0016 700.

Lees meer over: ,