Wij zoeken een allround monteur autoaanpassingen (Amsterdam)

Welzorg Auto op Maat is voor de vestiging Amsterdam op zoek naar een:

Allround monteur autoaanpassingen

Ben jij een handige klusser of beschik jij al over ervaring met het aanpassen van auto’s? Ben jij proactief ingesteld om actief mee te denken bij knelpunten? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging bij Welzorg Auto op Maat? Lees gauw verder, wij zijn op zoek naar jou!

Als onze nieuwe allround monteur auto aanpassingen bent bij Welzorg Auto op Maat in Amsterdam voor 40 uur per week. Een werkdag in onze werkplaats bestaat uit het onderhouden en aanpassen van voertuigen. Het ene moment ben je bezig met het verlenen van service door onderhoud en reparatie. Motor, remmen, onderstel, vervangen van onderdelen, het kan allemaal. Van busjes tot Canta’s en alles wat daar tussen in zit. Het andere moment monteer je bestaande accessoires waardoor je het voertuig aanpast en je onze klanten (weer) mobiel maakt. Je snapt dat dit voor mensen met lichamelijke beperkingen een wereld van verschil uitmaakt. Bestaat de gewenste aanpassing niet? Dan maak je die toch gewoon zelf! Wat je ook doet op een dag, je hebt altijd ook contact met onze klanten die vaak geduldig wachten totdat jij weer klaar bent met hun voertuig en ze weer op pad kunnen! Om zorg te dragen voor aanpassingen, professioneel onderhoud en reparatie aan deze mooie wagens zoeken wij uitbreiding van ons dynamisch en enthousiast werkplaatsteam in Amsterdam.

WAAROM WIL JIJ DEZE JOB?

Bij Welzorg Auto op Maat (onderdeel van Louwman Group) willen wij blijven verbeteren, stellen we de klant centraal, voelen wij ons verantwoordelijk en dat doen we samen! Als Allround monteur combineer je jouw technische kennis met een grote klantgerichtheid. Je bent hét visitekaartje van Welzorg Auto op Maat.

Jouw baan

Als Allround monteur auto aanpassingen ben je gespecialiseerd in elektronica en houdt je je voornamelijk bezig met de verschillende elektronica systemen van een auto. Je past auto’s aan naar wens van de voornamelijk mindervalide klant. 

WAT BRENG JIJ MEE?

 • Je bent een creatieve persoon en kan zelfstandig werken
 • Je hebt technisch verstand, lassen, electronica en auto’s. Je krijgt energie van het werken en sleutelen hieraan
 • Je hebt dan ook LBO / MBO opleiding met een technische achtergrond
 • Je bent leergierig
 • Je bent niet alleen een techneut maar je kunt ook met mensen overweg. Je vindt het leuk om te vertellen wat je hebt gedaan en kan onze klanten tips geven over hun voertuig waardoor ze mobiel blijven
 • Je kan goed omgaan met vrijheid maar bent ook een teamplayer
 • Onderhoud en reparatie op alle aspecten aan een Canta(Motor, Remmen, onderstel)
 • Je beheerst de basis van technieken
 • De rest? Dat leren we je natuurlijk graag maar dat betekent wel dat jij daarvoor openstaat. Persoonlijke ontwikkeling zit dan ook in je genen.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een functie in een complexe en bewegende organisatie met een rijke geschiedenis
 • Een klein, leuk en professioneel team van 3 directe collega’s
 • Salaris: € 2000 – 2300 bruto per maand
 • 24 vakantiedagen, met de mogelijkheid om maximaal twee werkweken bij te kopen
 • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien.
 • Collectieve pensioen- en ziektekostenregeling
 • Veel ruimte om je creativiteit in jouw vakgebied kwijt te kunnen.

WIE ZIJN WIJ?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt. Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.

Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

MEER INFORMATIE?

Indien je meer informatie wenst over onze organisatie en/of de functie kun je contact opnemen met Tonny van der Zanden. Tonny is Manager Operatie en o.a. verantwoordelijk voor onze locatie’s in Geleen, Zwolle, Amsterdam en Den Bosch.

Mogelijk zou je een keer met een ervaren allround monteur mee willen om te ervaren wat de functie inhoud? Geen enkel probleem. Ook hier kun je contact over opnemen met Tonny van der Zanden. Tonny is te bereiken op 06 46806519 of via tonny.zanden@welzorg.nl.

ENTHOUSIAST?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Lees meer over: