Nieuwe vacature: Paramedisch adviseur bij Welzorg

Paramedisch adviseur Welzorg Nedland Wmo Hulpmiddelen

Heb jij een achtergrond in fysiotherapie, ergotherapie of bewegingstechnologie? Ben je, naast jouw inhoudelijke kennis van onze branche en producten, uitstekend in staat om collega’s te sturen op hun doelstellingen in hun dagelijkse werkzaamheden, zodat onze klant optimaal wordt voorzien van het juiste hulpmiddel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Paramedisch Adviseur

Wat ga je doen?

Je speelt een grote rol in de “performance dialoog” binnen ons team. Jouw acties en adviezen zijn gericht op het continu verbeteren van onze organisatie. Met jouw vakinhoudelijke kennis van onze hulpmiddelen neem je je collega’s mee in hun persoonlijke ontwikkeling door mee te luisteren en met hen te sparren. Dit alles om het beste uit je collega’s te halen en hen te helpen hun KPI’s en doelstellingen te bereiken en te komen tot het beste resultaat voor onze klanten.

Je hebt dagelijks contact met jouw collega’s uit het team (het Kernteam) maar ook met jouw collega (senior) adviseurs in de buitendienst. Je ziet er op toe dat het team de oplossing die geboden wordt vanuit de buitendienst naar de technische oplossing voor de klant vertaalt zodat de de klant zo snel mogelijk beschikt over zijn of haar hulpmiddel.

Wie ben jij?

Je bent een communicatief sterke coach! Je weet heel duidelijk de landelijke KPI’s te vertalen naar de KPI’s van het team en hier op toe te zien. Je bent voortdurend op zoek naar de meest effectieve manier om de KPIs van het team en de invloed die de teamleden hierop hebben (nog verder) te verbeteren. Daarnaast:

  • Heb je minimaal 3 – 5 jaar ervaring in de hulpmiddelenbranche, bijvoorbeeld als technisch Adviseur, Adviseur Hulpmiddelen of Adviseur WMO, Ergo- of fysiotherapeut.
  • Heb je aantoonbare coachende ervaring richting jouw directe collega’s
  • Hou je van de performancedialoog, veranderprocessen, LEAN en continu verbeteren.
  • Ben je gewend om te sturen op KPI’s en met name op gedrag van teamleden om deze KPI’s positief te beïnvloeden

Wat bieden we jou?

  • Een salaris tussen de € 3.000,00 en € 4.350,00 bruto per maand op basis van 38 uur.
  • Een functie waarbij het mogelijk is om ongeveer 50% van je werktijd thuis te werken. De overige 50% ben je veelal werkzaam vanuit Raamsdonksveer.
  • Een gunstige personeelsaankoopregeling.
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van de uitgebreide Digitale Leeromgeving en het volgen van leantrainingen.

De functie van Paramedisch Adviseur bij Welzorg Nederland B.V. (onderdeel van de Louwman Group) is binnen een complexe en bewegende organisatie. We zijn op zoek naar medewerkers die samen met ons aan de toekomst van de organisatie willen werken. Herken jij je hierin? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt.

Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Stuart Swan via 06 – 1111 3612 .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees meer over: