Doe mee aan de #STAYFITCHALLENGE!

#stayfitchallenge

Fit blijven in deze periode is een uitdaging. We zitten veel binnen zitten en het is een spannende tijd voor iedereen. Zeker ook voor diegenen met een beperking of chronisch zieken. Welzorg en RSR willen samen met jullie een uitdaging aangaan: De StayFit Challenge. Het doel is om elkaar te inspireren en te motiveren met ideeën, tips, positieve en leuke filmpjes om zo fit en gezond mogelijk te blijven. Door mee te doen aan de StayFit Challenge steun je ook nog de Tik en Euro-collecte van het Fonds Gehandicaptensport, want wij doneren per winnend dagfilmpje 150,00 euro aan deze collecte.

Tik ‘n Euro

Met de StayFit Challenge willen we een belangrijke bijdrage leveren aan het mooie werk van Fonds Gehandicaptensport: sporten mogelijk maken voor iedereen, óók voor mensen met een beperking. Deze actie is ingezet, omdat de reguliere collecteweek niet door kan gaan vanwege de Corona maatregelen. Help jij ook mee? Doneer nu!

Hoe werkt de #stayfitchallenge?

  1. Maak een filmpje van jouw verhaal of idee over hoe jij anderen inspireert om fit te blijven.
  2. Plaats dit op Facebook en/of Instagram en gebruik de hastag #stayfitchallenge.
  3. Deel jouw idee via het formulier op de site van StayFit Challenge.
  4. De drie leukste inzendingen plaatsen wij dagelijks op Facebook.

Wil je advies over sport en bewegen?

Bezoek dan de website van Uniek Sporten en selecteer jouw gemeente. Check de gegevens van de contactpersoon en stel je vraag!

https://www.youtube.com/watch?v=aElHl1Q1bIw
Lees meer over: ,