Mercedes Benz Vito rolstoelbus

Mercedes Benz Vito rolstoelbus

De Mercedes Benz Vito rolstoelbus is een ruime voertuig voor één of meer personen en/of hulpmiddelen. Bekijk de occasion voorraad.

  • Het grootste aanbod aangepaste en aanpasbare rolstoelbussen
  • Altijd een oplossing op maat
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen
Meer over aangepaste auto of bus

Een rolstoelbus met vele doeleinden

De Mercedes Benz Vito is een ruime bus waar je één of meerdere rolstoelpassagiers in vervoert. Afhankelijk van hoe jij de rolstoelbus wilt gebruiken, maar ook de grootte van de rolstoel en de indeling van de rolstoelbus. Zo heb je ruimte voor maximaal zes passagiers, waaronder de rolstoelpassagier en de bestuurder. Maar je kunt de bus ook direct vanuit een rolstoel besturen, wanneer dat gewenst is. Bij Welzorg Auto op Maat laat je de rolstoelbus aanpassen aan de eisen die je hebt. Zo gebruik je de auto voor privéritten en ook voor georganiseerde uitstapjes met rolstoelgebruikers.

Hoe kom je aan een Mercedes Benz Vito rolstoelbus

rolstoelgebruiker voor Mercedes Benz rolstoelbus

Een rolstoelbus kopen

We hebben rolstoelbussen die aangepast kunnen worden óf al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen bus laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto aan te brengen zijn.

aangepaste auto

Een rolstoelbus leasen

Tegen een vast bedrag per maand leasen inclusief onderhoud, belasting, verzekering en service.

Het uitgebreide aanbod

In het assortiment van Welzorg Auto op Maat vind je veel verschillende rolstoelbussen, waaronder de Mercedes-Benz Vito. Deze zijn zowel nieuw als tweedehands rolstoelbus verkrijgbaar. Het voordeel hiervan is dat je dus ruime keuze hebt uit diverse modellen. En dat allemaal in diverse prijscategorieën. De nieuwe rolstoelbussen laat je volledig op maat aanpassen. Voor de occasions geldt dat er vaak al aanpassingen zijn gedaan. Maar als je nog aanvullingen daarop wenst, is dat uiteraard mogelijk. Daarom helpen we je graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Mercedes rolstoelbus met oprijplaat

Een greep uit onze Mercedes rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Handbediening om zelf te rijden vanuit een rolstoel

Met een rolstoel achter het stuur

Ben je een rolstoelgebruiker, wil je zelf rijden en vanuit een rolstoel de Mercedes-Benz Vito besturen? Met ons maatwerk in autoaanpassingen worden je mobiliteit en je behoeften niet beperkt. Wij bouwen de rolstoelbus zo om, dat je met je rolstoel bij het stuur kunt komen en de rolstoel kunt vergrendelen. Perfect wanneer je geen transfer kunt maken. Om de auto met de hand te bedienen, bieden we stuuraanpassingen. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om gas te geven, te remmen en te claxoneren, maar ook om de richting aan te geven en de verlichting te gebruiken.

Gemakkelijke toegankelijkheid

Uiteraard is het belangrijk om gemakkelijk in- en uit de bus te rijden met je rolstoel. Met name wanneer je geen transfer vanuit je rolstoel de bus in kunt maken. Rijd je vanuit je rolstoel, dan zijn een bodemverlaging en oprijplaten handige oplossingen om je rolstoel achter het stuur te plaatsen. Dit is meestal in de situatie van een rolstoelauto, zoals de Mercedes Benz Citan. Met een rolstoellift hoef je geen handmatige handelingen meer uit te oefenen en passen we vaak bij rolstoelbussen toe.

Rolstoellift in rolstoelbus

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Introductiegesprek rijles Welzorg Auto op Maat

Vergoedingen bij het kopen of leasen

Voor de aanschaf van de Mercedes-Benz Vito rolstoelbus biedt Welzorg Auto op Maat de optie van private lease. Als je voor deze optie kiest, profiteer je van het feit dat je de rolstoelbus niet in één keer koopt. Je betaalt de bus in termijnen. Heb je recht op een vergoeding vanuit het Persoonsgebonden budget (Pgb) of via het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen)? Ook met een leaseovereenkomst kom je voor deze vergoeding in aanmerking. Kies je voor de aankoop van de rolstoelbus? Informeer dan naar de optie om de aanpassingen apart gefactureerd te krijgen. Deze specificatie kun je vervolgens indienen om een vergoeding aan te vragen.

Aangepaste autostoelen

In een auto moet iedereen veilig en gemakkelijk zitten. Daarom kies je bij Welzorg Auto op Maat voor aangepaste autostoelen die zorgen voor een uitstekende zithouding. Voor de passagier of wanneer je een transfer vanuit je rolstoel de bus in kunt maken. De stoelen worden voorzien van veilige 2 of 3 puntgordels. En om de rolstoel(en) vast te zetten in de Mercedes-Benz Vito rolstoelbus kies je voor een elektrische rolstoelvergrendeling.

draaistoel instaphulp voor scootmobiel
Familie Rutten ervaring met rolstoelbus

“We zijn daar gewoon heel eerlijk en transparant geholpen. En dat vind ik belangrijk.”

Familie Rutten

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Een rolstoelbus leasen? Dat kan al vanaf €529,- per maand

Met private lease via Welzorg Auto op Maat rijd je voordelig in een nieuwe rolstoelbus.

  • Vast maandbedrag zonder verrassingen
  • Inclusief autoaanpassingen
  • Inclusief hulp bij het aanvragen van vergoedingen bij instanties
Private lease rolstoelbus
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.