Woonkamer

Aanpassingen in de woonkamer

Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen is een toegankelijke woonkamer belangrijk. Vaak is in een standaard woonkamer geen rekening gehouden met mensen met een beperking. Drempels, smalle deuren of kleine gangen zijn vaak belemmeringen die ervoor zorgen dat u minder bewegingsvrijheid heeft.

Drempels, smalle deuren, of kleine gangen: Welzorg Woning op Maat helpt u de woonkamer beter toegankelijk te maken. Door drempels te verwijderen of smalle deuren te verbreden. Als u wat moeilijker uit de stoel kunt komen, is er een pakpaal waaraan u zich kunt optrekken, deze bevestigen wij zonder boren of schroeven tussen vloer en plafond. Beugels bij de doorgang naar de tuin of balkon geven u zekerheid en houvast. Ook het licht op afstand bedienen en dimmen is met eenvoudige hulpmiddelen geen punt meer. Gordijnen elektrisch open en dicht? Dat is te regelen. Met een (draadloze) intercom en afstandsbediening opent u zelfs de buitendeur vanuit uw stoel. Nadat u gecontroleerd heeft wie het bezoek is.

Wat is er mogelijk in uw woonkamer?
• Drempelaanpassingen
• Dorpelvervangingen
• Pakpaal
• Beugels
• Deurverbredingen
• Intercom
• Afstandsbediening licht, gordijnen, deuren

Meer informatie?
Vraag de gratis brochure ‘Woningaanpassingen aan of vul het contactformulier in.
U wordt dat binnen 2 werkdagen door een van onze adviseurs gebeld. De adviseur kijkt samen met u naar de best passende woningaanpassing in uw situatie. Ook kunt u bellen naar Welzorg Woning op Maat: 020-4313561, bereikbaar op werkdagen van 8.00- 17.00 uur.

Contact

Een goed advies is onze kracht! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

020 - 4313561

» Contactformulier
» Brochure aanvragen

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee