Waarom online kopen bij Welzorg?

 

Gratis verzending vanaf €100
Wij rekenen bij bestellingen vanaf €100 geen bezorgkosten. Voor bestellingen onder de €100 rekenen we een klein bedrag van €3,49.  

 

Gratis retourneren
Bent u niet tevreden over een gekocht artikel? Dan mag u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren.  Het artikel dient wel in ongebruikte en verkoopbare staat te zijn en (redelijkerwijs) in de originele verpakking te zitten. Voor meer informatie over retourneren, klikt u hier.

 

Veilig betalen
Bestellen bij Welzorg staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Welzorg biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen:

 

Onze winkels door heel Nederland
Wilt u de producten liever eerst zien of proberen, dan kunt u terecht in één van onze winkels door heel Nederland. Het assortiment kan per winkel verschillen. Neem dan ook gerust contact op met de winkel bij u in de buurt om te vragen of het product van uw keuze in de winkel aanwezig is. Is dit onverhoopt niet het geval, dan kunnen onze medewerkers in de winkel het product geheel vrijblijvend voor u bestellen. Voor de adressen van onze locaties, klik hier.

 

De klantenservice van de webwinkel
De klantenservice van de webwinkel is bereikbaar via een mailadres: webwinkel@welzorg.nl. Stuur uw vraag over uw bestelling, uw factuur of bijvoorbeeld levertijd naar dit e-mailadres. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. De klantenservice van de webwinkel is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Beste bezoeker,

Per 1 januari 2017 is de samenwerking tussen Zuidzorg en Welzorg beëindigd. De Zuidzorgwinkels Samen met Welzorg gaan vanaf die datum verder als Welzorg winkels. De producten, diensten en prijzen blijven onveranderd. U wordt doorgeleid naar de webwinkel van Welzorg. Ga naar website
Beste bezoeker,

Per 1 juni 2017 is de samenwerking tussen Vivent en Welzorg beëindigd. De Vivent-Welzorg winkels gaan vanaf die datum verder als Welzorg winkels. De producten, diensten en prijzen blijven onveranderd. U wordt doorgeleid naar de webwinkel van Welzorg. Ga naar website
Pantein Welzorg
Beste bezoeker,

Per 1 september 2017 gaat de Pantein webwinkel verder onder de naam Welzorg. De producten, diensten en prijzen blijven onveranderd. U wordt nu doorgeleid naar de webwinkel van Welzorg. Ga naar Welzorg.nl