Vacature Servicemonteur hulpmiddelen

Welzorg Amsterdam Xander Wmo Hulpmiddelen

Met jouw passie voor techniek en mensen kun jij een echte bijdrage leveren aan een verbeterde mobiliteit voor mensen met een beperking. 

Ben je (elektro)technisch goed onderlegd, word je helemaal enthousiast van sleutelen en vind je het daarnaast nog eens leuk om met mensen te werken? Word dan Servicemonteur bij Welzorg!  Op dit moment zoeken wij een nieuwe collega voor ons rayon in Delfgauw.

Jouw dag als Servicemonteur

’s Ochtends verzamel je om 8 uur op het kantoor. Tijdens de dagstart, waar jullie als team de dag bespreken, wordt de voorraad in jouw bus bijgevuld. Om half 9 ga je zelfstandig op pad. Rekening houdend met jouw woonplaats ben je ingedeeld in een bepaalde regio. Vanuit de planning heb je een digitale lijst meegekregen met de adressen van de klanten en welke problemen zij ondervinden. Je gaat hen één voor één bezoeken en helpt hen bijvoorbeeld met een lekke band van de rolstoel of het vervangen van de accu van de scootmobiel. Daarnaast bied je de mensen ook een luisterend oor, je bezoekt klanten van allerlei leeftijden met een beperking die het niet altijd makkelijk hebben en dit soms graag met je delen.  En hierbij weet jij goed de balans te houden tussen het maken van tijd voor het bieden van een luisterend oor en de andere klanten die je die dag nog gaat bezoeken.

Je verwerkt je gedane opdrachten in het systeem en schakelt eventueel een adviseur in als je ziet dat de klant advies kan gebruiken over hoe hij of zij het beste zijn hulpmiddel kan gebruiken. Gedurende jouw dienst kun je gebeld worden door de planning dat er een spoedje tussen is gekomen, iemand is gestrand onderweg en kan niet zonder jouw hulp verder. Je helpt natuurlijk graag! Mocht je aan het einde van de dag nog tijd over hebben, dan bel je met de planning of je nog ergens kan helpen. En als je helemaal klaar bent, rijd je met de bus lekker naar je eigen huis.

Eén keer per week heb je storingsdienst en werk je van half 11 tot 19. Een keer per maand heb je in het weekend storingsdienst.

Inwerkperiode & ontwikkelingsmogelijkheden 

Als je bij ons komt werken als Servicemonteur kan je op drie verschillende niveaus instromen, A, B en C. Als je nog weinig ervaring hebt, zal je starten als Monteur C. Je gaat je dan onder andere bezighouden met banden en accu’s vervangen. Binnen drie maanden kan je doorgroeien naar Monteur B en heb je de meest voorkomende klussen onder de knie. Heb je nog meer in je mars, dan kan je ook doorgroeien naar Monteur A waarbij je ook de zeer ingewikkelde zaken op gaat pakken.

Als je begint, zal je in de eerste twee weken met een ervaren monteur meelopen én spreken met de planning en de adviseurs om een beeld te krijgen wat zij doen. In week 3 zijn de rollen omgedraaid en loopt de ervaren monteur met jou mee.

Wie ben jij?

Je bent technisch onderlegd, vooral op het gebied van elektrotechniek. Bij voorkeur heb je ervaring in de hulpmiddelenbranche maar als je bijvoorbeeld thuis veel sleutelt of elektrotechnische kennis in een andere branche hebt opgedaan, zien we ook graag je reactie tegemoet. Je bent in bezit van rijbewijs B. Daarnaast ben je:

  • klantgericht, je weet hoe je de klanten het beste kan helpen en ook hoe je een luisterend oor kan bieden;
  • flexibel en kan goed met tijdsdruk om gaan. In de zomermaanden is het best druk en zal je soms wat langer moeten werken;
  • inventief, je weet het probleem van de klant te achterhalen en met een gedegen oplossing te komen;
  • een aanpakker en je zelfstandig problemen kan oppakken bij bijvoorbeeld verkeerd geleverd materiaal.

Wat bieden wij?

  • een salaris tussen de € 2.261,- en €2.499,- bruto per maand op basis van 40 uur (ex toeslagen voor storingsdiensten);
  • een aanvullende vergoeding voor overwerk en storingsdiensten;
  • een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. We maken tijd vrij in je rooster om aan trainingen te besteden.

Wie zijn wij?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Meer informatie?
Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Cindy Oostrum via cindy.oostrum@welzorg.nl of via 06-53844082.

Enthousiast?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees meer over: