Vacature rayonmanager Breda en Terneuzen

“Met jouw passie voor veranderingsgericht leidinggeven aan een team binnen een organisatie in constante verandering lever je (in)direct een belangrijke bijdrage aan een verbeterde mobiliteit voor mensen met een beperking”

(Fred Rooijakkers; regiomanager bij Welzorg Nederland B.V.)

Jouw team(s) aansturen in een constant veranderende organisatie! Sturen op KPI’s en het voeren van de performancedialoog! Dit is waar jij ’s ochtends je bed voor uit komt. En door jouw ervaring als Rayonmanager ben je daarnaast commercieel gedreven, klant- en servicegericht zonder het (bedrijfs)resultaat uit het oog te verliezen.

Rayonmanager

Als Rayonmanager ben jij degene die de volgende taken op zich neemt:

 • Het dagelijks aansturen van jouw team servicemonteurs en adviseurs binnen jouw rayon(s) waarvan de vestigingen zich in Breda en Terneuzen bevinden.
 • Het onderhouden van jouw contacten en contracten met onze opdrachtgevers (Gemeenten).
 • Het vertalen van de doelstellingen van de service- en leverketen naar de teamdoelstellingen en deze vervolgens weer vertalen van doelstellingen naar KPI’s. Dagelijks stuur je op het behalen van deze KPI’s

Start je bij ons als Rayonmanager, geef je leiding aan ongeveer 15 teamleden verdeeld over 2 teams (Breda en Terneuzen). De teams bestaan uit (basis) adviseurs en servicemonteurs die dagelijks in contact staan met onze klanten in de betreffende rayons. Je geeft dus leiding op afstand, waarbij er een goede synergie is tussen mensgericht én resultaatgericht leidinggeven. Verder ben je als rayonmanager onderdeel van het zgn. RMO (Rayonmanagers overleg) en ben je een belangrijke schakel in onze lever en serviceketen.

Als Rayonmanager neem je het volgende mee

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de techniek 
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met leidinggevend aan technische medewerkers in bij voorkeur een constant veranderende organisatie
 • Daarnaast heb je ervaring met (LEAN, dagstarts, performancedialoog, sturen op KPI’s en leidinggeven op afstand

Daarnaast heb je een klantgerichte instelling door de klant en de opdrachtgevers centraal te stellen. Uiteraard ben je communicatief sterk en neem je vanuit jouw functie als rayonmanager graag deel aan verschillende (verbeter)projecten binnen de organisatie waarbij je de rayons vertegenwoordigd. 

Wat bieden we jou?

 • Een salaris tussen de € 3.500 en € 5.500 bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
 • 27 vakantiedagen
 • Een gunstige personeelsaankoopregeling
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van de uitgebreide Digitale Leeromgeving

De functie van Rayonmanager bij Louwman Group is binnen een complexe en bewegende organisatie. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die samen met ons aan de toekomst van de organisatie willen werken.

Wie zijn wij?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt.

Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

Wil je bij Louwman Group starten als Rayonmanager?

Indien je meer informatie wenst over onze organisatie en/of de functie kun je contact opnemen met Fred Rooijakkers. Fred is regiomanager en verantwoordelijk voor alle 8 rayons/13 locaties binnen Welzorg. Fred is te bereiken op fred.rooijakkers@welzorg.nl of zoek contact met Edith Egdom, HR Adviseur, via 06 – 21 61 46 18. Verder is het zeker de moeite waard om onze website te bezoeken. Op www.welzorg.nl vind je veel meer informatie over wat we doen.

Enthousiast?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees meer over: