Rijvaardigheidstraining voor scootmobielers

Veilig en zelfverzekerd erop uit

Hoewel voor een scootmobiel geen rijbewijs nodig is, vraagt het besturen ervan toch enige aandacht. Welzorg helpt haar cliënten graag vol vertrouwen op weg. Daarom krijgt u een boekje met de belangrijkste verkeersregels en de proefrit onder begeleiding.

Mocht dit niet voldoende zijn dan is het ook mogelijk om een rijvaardigheidstraining te volgen. Deze organiseren wij het hele jaar door op diverse plekken in het hele land voor scootmobielgebruikers in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN). Deze training is bedoeld om u te informeren en veilig op pad te brengen. De belangrijkste verkeersregels en situaties worden aan u uitgelegd voor als u straks met uw nieuwe scootmobiel de weg op gaat.

Deze training wordt gegeven door ervaren instructeurs, die niet alleen de theorie behandelen, maar ook samen met u een parcourtje afleggen om te oefenen. Aan het eind van deze training gaat u samen de weg op om echte verkeerssituaties door te nemen, zodat u aan het eind van de dag veilig en zelfverzekerd de weg op kan!

Naast het verbeteren van de rijvaardigheid heeft de training ook een sociaal aspect. Mensen die in een vergelijkbare situatie zitten ontmoeten elkaar en leggen contacten. Wij ervaren dat dit aspect als positief en stimulerend wordt ervaren.

Wilt u zich aanmelden voor een van deze rijvaardigheidstrainingen?

Stuur dan een mail met uw gegevens naar info@welzorg.nl.

Veiligheid

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee