Sta-op stoelen

Gezond en comfortabel zitten

Lekker comfortabel zitten en tegelijkertijd relaxen, wie wil Relaxen, zitten, liggen en sta-op-functie in verschillende modellen en uitvoeringen. Vind de stijl die bij u past.dit niet. Het hebben van een goede stoel is nodig. Ook voor mensen die vanwege een beperking of een ziekte veel tijd zittend doorbrengen. Omdat ieder lichaam anders is, is het belangrijk dat u een stoel kiest die bij uw lichaam past. Waar moet u opletten bij het aankopen van een relaxstoel met een sta-op functie.

Aankooptips

  1. Zorg dat de stoel lekker zit en aansluit op uw lichaam. Zo moet de stoel de juiste hoogte hebben zodat u makkelijk kunt opstaan. Ook is het belangrijk dat u helemaal achter in de stoel kunt zitten en voldoende ruimte heeft tussen de rand van de stoel en de knieholte. U voorkomt hiermee dat u uw benen afknelt en slapende benen krijgt.
  2. Zorg dat u makkelijk en veilig kunt opstaan. Zoek een stoel die stevig staat.
  3. Voor een goede zithouding kiest u een stoel met doorlopende armleuningen zodat uw armen ontspannen blijven. Dit ontlast uw schouders en nek.
  4. Heeft u extra ondersteuning van uw nek nodig? Zoek een stoel met een nekkussen.
  5. Heeft u verminderde spierkracht, pijnlijke heupen of knieën? Dan biedt een stoel met een sta op functie uitkomst.
  6. Zorg dat u persoonlijke begeleiding krijgt bij het aanschaffen van een relaxstoel.

Persoonlijke begeleiding bij koop en levering

Goede en deskundige hulp bij de aanschaf van de stoel is nodig. Bij ons krijgt u een volledige begeleiding die bestaat uit de volgende stappen.

  1. Zelf uw stoel kiezen die het beste bij uw persoonlijke smaak en in uw interieur past. Voor de bekleding kunt u kiezen uit leer of stof in verschillende kleuren. Leer is makkelijk schoon te maken en te houden.
  2. Persoonlijke passing. Onze adviseur meet de juiste maten bij u op. Denk aan de juiste zithoogte en –diepte, armleggerhoogte, zitbreedte en rughoogte. Zo krijgt u uw eigen stoel helemaal op maat gemaakt. In overleg met u wordt bepaald aan welke kant u de afstandsbediening wil hebben.
  3. Gratis thuisbezorging en direct ontspannen zitten. Onze ervaren gespecialiseerde medewerkers stellen uw persoonlijke stoel in en geven u korte uitleg.

Proefzitten?

Wilt u zelf een stoel proberen?  Of een persoonlijke afspraak. Vul het onderstaande formulier in. Nadat u dit formulier hebt ingevuld, zal de dichtstbijzijnde w
inkel contact met u opnemen voor een afspraak om te proefzitten. Voor meer informatie kunt u ook bellen met onze klantenservice op het telefoonnummer 0900 0400 097 (gratis).

Maak een afspraak en kom proefzitten

Ik wil graag een afspraak maken om proef te komen zitten in een van onze winkels

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee