Mechanisch

Mechanische aanpassingen

Mechanische aanpassingenStandaard hulpmiddelen zijn niet altijd toereikend. In zulke gevallen komt Welzorg Professional in beeld. De deskundige en ervaren medewerkers van Welzorg Professional ontwikkelen en produceren in eigen beheer een breed pakket aan mechanische aanpassingen. Individueel op maat gemaakt.

Bijvoorbeeld voor de bediening van een scootmobiel. Of aanpassingen aan elektrische rolstoelen zoals omkeerbare stuurkasten, begeleiderbesturingen en hoofd- en voetbesturing.

Graag zijn we betrokken zodra duidelijk wordt dat er meer dan standaard nodig is. Omdat we dan des te beter in staat zijn om uw vraag om te zetten in een merkonafhankelijke oplossing, die verder gaat dan het pakket van een producent.

Elke oplossing die we ontwerpen en produceren is maatwerk. We hebben geen standaard oplossingen “op de plank” liggen. Daarom ook geen uitgebreide opsomming van producten maar wel ons motto: samen met de gebruiker naar oplossingen zoeken waarmee we het leven middels een stuk techniek wat gemakkelijker kunnen maken.

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee