Paramedisch Centrum Beverwijk

Iedere tweede woensdag van de maand staat een Welzorg adviseur voor u klaar.
Heemskerkerweg 191
1945 TG Beverwijk
Gesloten
Inloopspreekuur, Service

0900 0400097info@welzorg.nl

Onze openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagIedere tweede woensdag van de maand van 09:00 - 12:00 uur
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Inloopspreekuur voor de inwoners van de gemeente Beverwijk

Om de gebruikers van onze hulpmiddelen snel én dichtbij huis van dienst te kunnen zijn, staat er vanaf maart 2018 maandelijks een mobiel servicepunt bij u in de gemeente voor gebruikers van hulpmiddelen. Tevens hebben wij maandelijks een adviesspreekuur in uw gemeente. Kom langs!

Op het mobiele servicepunt staat de Welzorg servicebus met een servicemonteur. U kunt hier onder andere terecht voor kleine reparaties, oppompen van de banden, doormeten van de accu’s en wijziging(en) aan de instelling van uw hulpmiddel

Daarnaast kunnen wij op deze locatie een voorjaarscheck voor u uitvoeren. Uw hulpmiddel wordt dan volledig nagekeken, waardoor u met een gerust hart van het buitenseizoen kunt genieten.

Tijdens het adviesspreekuur heeft u de mogelijkheid om een adviseur van Welzorg te spreken, u kunt hier onder andere terecht voor: vragen met betrekking tot het gebruik van uw hulpmiddel en wijzigingen aan de instelling van uw hulpmiddel. Als de pasafspraak niet bij u thuis plaats kan vinden, dan kan dit eveneens op de locatie van het adviesspreekuur plaats vinden.

We zien u graag op één van onze mobiele servicepunten en/of adviesspreekuren in uw gemeente!
Uiteraard kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op: 0900-0400 097.