Kom naar Welzorg op de liever thuis! beurs en ga gratis naar LEEF!

17nov, 2017

Van 23 tot en met 25 november staat Welzorg op de liever thuis! beurs in het Beursgebouw te Eindhoven. Tijdens de beurs maakt u kennis met de nieuwste initiatieven en producten die het ouderen mogelijk maken om langer veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen. Daarnaast vindt u er een groot aanbod aan comfort en luxe producten, informatie over gezond leven en is er een divers programma met workshops en lezingen.

Welzorg is op de Liever thuis! beurs te vinden met een stand, nummer 195. Bezoekers kunnen niet alleen bij ons terecht voor informatie en advies, ook kunnen zij kennismaken met onze producten. Zo kunt u een kijkje nemen in een van onze aangepaste auto’s en kunt u verschillende woningaanpassingen zien, zoals een aangepaste keuken en badkamer. Ook is er de mogelijkheid om ter plekke producten aan te schaffen. Daarnaast hebben we, speciaal voor de bezoekers van onze stand, aantrekkelijke beursacties!

Wilt u de beurs graag bezoeken? Als klant van Welzorg is de toegang gratis! Klik hier om direct uw ticket te bestellen met de volgende promotiecode: exp31.

Tegelijk met de liever thuis! beurs vindt het LEEF! evenement plaats. Dit evenement staat in het teken van gezondheid, voeding, comfort, luxe en woongenot. Met het toegangskaartje voor de liever thuis! beurs kunt u ook gratis naar het LEEF! evenement.

Ons aanbod

Meer producten